Trápí Vás krvácení dásní, zubní kámen, pigmentace ( zabarvení zubů ), zubní kazy, odhalování zubních krčků a jejich citlivost? To všechno jsou důvody proč navštívit dentální hygienistku.
Ve své ordinaci dentální hygieny se věnuji prevenci onemocnění dutiny ústní, především prevenci vzniku zubního kazu, zánětu dásní a parodontitidy (paradentózy). Tato péče je určena nejen pro dospělé, ale i pro děti.
- dentální hygiena
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí14 názor pacienta
Hledejte v názorech
Vřele doporučuji. Velmi příjemná návštěva, i když jsem se (vzhledem ke stavu svých zubů) bála. Samotné čištění bylo velmi pečlivé, bezbolestné a odcházela jsem s pocitem tak čistých zubů, jako snad ještě nikdy. Děkuji moc za rady, jak dále o zuby pečovat a těším se na další návštěvu.
Dentální hygiena velmi profesionální, pečlivá a hlavně dentální hygienistka velmi příjemná, všechno vysvětlila a poradila :)
Mohu vřele doporučit..
Dnes jsem byla poprvé. Jsem nadšená. Velice šikovná a milá. Takhle dokonalou dentální hygienu jsem ještě nepodstoupila.. Všem doporučuji
Profesionální přístup, velmi pečlivá, milá, velké znalosti a viditelné výsledky. Nejlepší dentální hygienistka v Plzni, doporučuji.
Skvělá péče, mohu jedině doporučit. Podstoupil jsem odstranění zubního kamene, paní hygienistka dokáže i poradit s péčí o zuby doma a věnuje se věcem na které bohužel nemá můj zubař čas.
Milá, příjemná a ochotná paní hygienistka. Vše předem vysvětlí a nic nebolí. Zuby mám vždy krásně čisté a hladké. Chodím pravidelně a mohu jen doporučit.
Snadné parkování, profesionální péče a vstřícný přístup, rozumná čekací doba na objednání, maximální spokojenost se službami. Doporučuji.
Příjemné vystupování paní hygienistky, trpělivé vysvětlování, kvalitní bezbolestné ošetření, hezké prostředí. Lze jen doporučit.
Mohu vřele doporučit. Paní Alenka je velice milá empatická a pečlivá. Po návratu z její ordinace mám krásný pocit v ústech
Jsem u paní Aleny vždy maximálně spokojen. Velmi příjemné prostředí a skvělý přístup. Nechávám si pravidelně odstraňovat zubní kámen a podstupuji i další úkony. Zuby jsou potřeba, takže jsem rád, že je o ně dobře postaráno.
Dentální hygenisti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni