Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Spirální dynamika
Vyšetření pohybového aparátu
Od 750 Kč
David Patócs
Díky Alence a jejímu přístupu mě přestala bolet bederní páteř při dlouhých a pomalých procházkách třeba na výstavách a podobně, přestala bolest pod lopatkou a trapézu. Alenka mě naučila, jak správně stát a i když to ještě nedokážu vždy uhlídat, rozhodně mi i tato banální věc velmi pomohla.
Učí mě jak držet tělo při dřepu, jak se protáhnout při práci a ono to opravdu funguje. Jen bych měl víc cvičit :) Děkuji, Alenko!
Lucie T.
Chodím k Aleně od července a vždy se na hodinu fyzioterapie moc těším :) Osobní přístup a po hodině odcházím jako nový člověk. Lucka
Jan Sequens
Paní fyzioterapeutku znám již mnoho let a vím, že se svému povolání věnuje velmi svědomitě a opravdově, investuje hodně času do dalšího vzdělávání a zajímá se o reálné výsledky a zlepšení u svých pacientů. Sám k ní s důvěrou zajdu vždy, když mám nějaký problém. Jelikož je také aktivní sportovkyně, dokáže tak i lépe porozumět problémům ostatních sportovců.
Jan Zvěřina
Šikovná a ochotná fyzioterapeutka. Díky tomu, že sama aktivně sportuje, vyzná se v potřebách sportovců na léčbu.
jana.sysova@centrum.cz
Doporučuji. Pečlivé vyšetřeni, na míru šité cviky, které pomáhají. Má aktivní zájem o obor, navštěvuje nové kurzy. Pokud poslechnete a budete doma cvičit, pocítíte výrazné zlepšení vašeho stavu.
Ja
Citlivé a šikovné ruce, velká vstřícnost, pochopení a maximální snaha ulevit. Už jsem nevěřila, že mi někdo dokáže pomoc. Opravdu doporučuji.
Mgr. Martina Červená
Nejen skvělá kolegyně a kamarádka, ale rozhodně parádní fyzioterapeutka. Vždy, když mě něco bolí, tak mi pomůže. Takže jako odborník v oboru vřele doporučuji ;-)
jan.betak
Po urazu patere me postavila na nohy! Je vstricna a ma rada, kdyz ji doma pacienti poctive cvici dle jejich instrukci, z cehos vyplyva, ze ja mezi jeji oblibene pacienty asi nepatrim...:) Skvele je jeji odborne tapovani, ktere skutecne efektivne pomuze presne tam, kde ma. Opravdu doporucuji!
Jana
Velmi dobrá fyzioterapeutka. Zkouší nové metody, stále se vzdělává v oboru. Uleví od bolesti. Opravdu pomůže a poradí. Navíc má příjemný a vstřícný přístup. Cvičí se mnou už několik let. Doporučuji.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den Mám již sedmí měsíc po operaci kyčle a stále špatně chodím. Přestěhovala jsem se do Prahy a sháním nového fyzioterapeuta. Chtěla bych se zeptat zda je možné chodit k Vám a jak je to s cenou? Děkuji za odpověď Petrikovičová
Dobrý den, určitě se ke mně můžete objednat. Mám 650,-/hodinu za první návštěvu, další návštěvy jsou podle frekvence. 1x týdně 550,-/hod, 1x za 14dní 600,-/hod. Kdyžtak mrkněte i na moje stránky: www.asfyzio.cz
Hezký den, Alena Sýsová
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze