Mediclinic
Železnobrodská25/764, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

N
Umístění: jiné místo Jiný

K paní doktorce chodím se dvěma dětmi od narození. Vždy milá, vysvětlí, děti se jí vůbec nebojí. Pokud byl problém ještě v kojeneckém věku, po telefonické dohodě vždy zařídila čas prohlídky ještě ten den, abych nemusela čekat s většími nemocnými dětmi v čekárně. Vždy volila tu nejšetrnější možnou léčbu, aby nebyl přetížen organismus dětí.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorku můžeme jen doporučit. Naše děti ji milují a ani se ji nebojí, i když je má očkovat. Je milá a hlavně odborník, jak má být. Na všechny otázky nám trpělivě odpoví a vše srozumitelně vysvětlí. Dojíždíme za paní doktorkou z druhého konce Prahy, ale nelitujeme.

Y
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka Stecko je pečlivá a pozorná odbornice. Neplaší jen tak, ale když se ji něco nezdá hned to začíná řešit i mimo pracovní dobu. Mám s čím porovnat a když dítě má podezření na vážnou nemoc, paní doktorka se neztrácí a ví co a kam s tím . S přístupem doktorky Stecko jsem spokojená a rozhodně doporučuji.

Thank you for good job and always good mood. Alena speaks 2 languages, it is very comfort for Russian and cz people.

Děkuji paní Dr. Stetsko. Velmi příjemná, působí na mně odborně na výši, k dětem se chová hezky.
Klára

B

Nejlepší pediatr! Syn i dcera se k ní vždy těší, což ani já nechápu. Já se lékaře vždy bála. Se vším mi vždy vyšla vstříc a poslala k odborníkovi, který nám vždy pomohl. Já mohu jen doporučit. I proto jsme za paní doktorkou dojíždíme ze Kbel, i když změnila ordinaci.

We know Alena Stetsko for two years. She is excellent doctor! She has unique personality, unordinary medical skills, and, what is very important, she loves children and they love her too! I highly recommend Alena!

K paní doktorce chodím s dětmi už několik let a jsme velice spokojeni. Moc nám pomohla, když nás odmítl ošetři tehdejší pediatr z polikliniky Mazurská, protože bylo 10 minut do konce ordinační doby (syn měl horečky a spálovou angínu, jak se posléze ukázalo). Rovněž dcera, která vždy s řevem byla ošetřována u tehdejšího pediatra, se bála nejen jeho, ale pak už všech lékařů. Paní doktorka si ji hned získala a dcera se již nebojí. Co se týká očkování (nepovinné) nikdy nám ho paní doktorka nenutila, naopak vždy vysvětlila pro i proti, konečné rozhodnutí však nechala na nás. Máme zkušenosti se zahraničními lékaři a musím říci, že paní doktorka s dokumentací v angličtině neměla sebemenší problém jako jiní čeští lékaři. Oceňuji její individuální přístup, příjemné jednání, možnou konzultaci po telefonu a znalost zdravotního stavu mých dětí. Jsem ráda, že jsou mé děti v dobré péči a pokud by se paní doktorka stěhovala na druhý konec Prahy, neváháme a jdeme s ní. Děkujeme paní doktorko!

Musíme moc poděkovat paní doktorce za její ochotu a obětavost! Vždy nám výjde vstříc a moje dcerka z ní nemá vůbec strach, jak to bývalo u jiných doktorů. Ochotně poradí a uklidní. Sestřička je taky super. Paní doktorka je svými znalostmi v žebříčku nejlepších pediatrů v republice na předních místech. DĚKUJEME PANÍ DOKTORKO! Nedáme na Vás dopustit!

My jsme teda s paní doktorkou , jestli se jí dá takhle říkat opravdu nespokojený , a odcházíme od ní... protože aby mi lhala o zdraví mého dítěte, to už je fakt moc.. a když přidám jednání doktorky a sestry.. tak si myslím, že by ordinaci měla zrušit a odevzdat diplom.. radši budu půl hodiny dojíždět , než ohrožovat zdraví svého dítěte.