Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Eva
Paní doktorka umí naslouchat a je velmi empatická. Jsem jí vděčná za čas, který se mnou tráví. Umí pohladit po duši a povzbudit.
Neználek
Ano, je velmi příjemná, vnímavá a opravdu se snaží pomoct.
Dana
Měla jsem tu možnost potkat paní doktorku v období mé velké životní krize, v pocitu, že vše kolem mě končí.
Je neuvěřitelně empatická, hodná; člověk má potřebu se otevřít a nic ci pro sebe neschovat.
Stále mi není dobře, nicméně jsem se posunula dál, k partnerským terapiím a stále nevím, kam se můj život posune. Přesto děkuji za slova útěchy, pomoci a cesty dál.
Přidávám se též ke kladnému hodnocení. I když jsem zatím absolvovala jen jedno sezení, mohu už s jistotou říci, že paní doktorka si vás získá tím, jak je neuvěřitelně milá a pozorná. Přinese do duše dobrou náladu a velmi pěkně se s ní povídá. Musím říct, že mi s ní hodina připadala jako pět minut. Těším se na další setkání!
Je to opravdu skvělá lékařka, svému oboru velice rozumí. Děkuji jí a doporučuji jí ostatním klientům.
Paní doktorka je naprosto skvělá :-) Poté, co se mi zhroutil svět, mě vrátila zpět pevnýma nohama na zem. Trpělivě se mi věnovala. Každá návštěva u ní byla pro mě dobou uvolnění a krokem k normálnímu životu, za což jsem jí neskonale vděčná. Je úžasně milá, empatická a obětavá.
Všem mohu služby paní doktorky vřele doporučit.
B.Z.
S paní doktorkou mám výbornou zkušenost, mohu jen doporučit.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze