Ordinace
Koněvova 2427/205, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Nemám kladnou zkušenost s paní doktorkou, která je sice milá, ale nedá si práci , aby Vás vyšetřila. Mám pocit, že si pacient musí svou diagnózu určit sám a říci si o léky. Sestra je velmi nepříjemná a když se chcete objednat s bolestí v krku , tak Vás odkáže na ORL. Myslím, že praktický doktor by měl zvládnout nejen bolest v krku......... Budu si hledat jiného praktického lékaře, který bude vstřícnější.

Umístění: Ordinace Jiný

Paní doktorka je hodná a pečlivá, ale sestra by měla své výchovné metody praktikovat mimo ordinaci. Přidat podle něco o průběhu léčby u nevyléčitelné nemoci nelze a vše probíhá pouze jako zasílání receptů na další období při kterém se kontakt s nepříjemnou sestrou musí neustále opakovat.

Umístění: Ordinace Jiný

Paní doktorku doporučuji. Empatická, pečlivá. Kdyby byly všichni takoví doktoři, tak se jich snad už ani nebojím :D .
Děkuji.

Jsem velmi spokojen,trpim na OHCD ,je pecliva ,vzdy mi udela CRP a vyter z krku,naposled vyborne kapky do nosu s kortikoidy ,ucinek prakticky okamzity,dekuji Houska jsem spokojen.

I

Paní doktorka má perfektní přístup k pacientům. Vždy mi vysvětlí postup léčby, nebo postup odborného vyšetření, na které mě posílá. Její ordinace je na perfektní úrovni. Měření EKG v ordinaci je samozřejmostí. Pro stanovení diagnózy provádí paní doktorka v ordinaci pacientům INR a CRP test. Svým precizním přístupem si paní doktorka získala mou plnou důvěru. Mohu doporučit všem.

F

K paní doktorce jsem přešel před dvěma lety z důvodu nespokojenosti s mým původním lékařem. Do ordinace docházím kvůli své nemoci cca jednou za dva měsíce. Práce paní doktorky je skutečně profesionální. Vždy odcházím s pocitem, že se o můj stav skutečně zajímá. Při vážnějších potížích mě vždy posílá na doplňující vyšetření či testy. Její přístup k pacientovi je laskavý a lidský. Čekací doba je trochu delší, ale paní doktorka většinou nabízí možnost objednání na druhý den, nejdéle však do třetího dne.

Jsem letitá a velmi spokojená pacientka paní doktorky. Nikdy jsem nezaznamenala žádný problém, vše probíhá dle mých představ.

Dobrý den. Zajímalo by mne, zda "expertka" paní Nováková, tvrdící, že paní doktorka "předepisuje zbytečné léky...." je lékařka, magistra farmacie nebo jinak vzdělaný odborník. A jetě více by mne zajímalo, zda je to osoba skutečná nebo jenom někdo, kdo chce škodit.
Já jsem s paní doktorkou naprosto spokojená. Nikdy jsem se nesetkala s neochotou pomoci ať u paní doktorky nebo její sestry. Mohu jenom vřele doporučit!

Skvělá doktorka.

Spokojen.