LM
Konečně se nebojím!!!!! Paní zubařka je skvělá!!!! Vysvětlí, umrtví, usměje, pokecá. Je prostě super!!!!!
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je hrozně nepříjemná osoba. Pokaždé co jsem přišel do její ordinace, tak mi dávala najevo, že ji jen otravuji a to jsem tam chodil na preventivní prohlídky a potřeboval sem tam poradit se zuby. O její kvalitě a profesionalitě bychom mohli diskutovat. Dále chování její sestry je otřesné a to nehledě na to, že jste objednání na určitou hodinu a ona Vás vezme až za 2,5 hodiny.
fox4077
K paní doktorce chodím cca 6 let. Jasně a stručně, je prostě super. Přezdívám ji víla Zuběnka, předešlé zubařce jsem říkal Barakuda a to jsem ji ještě lichotil. Takže tato víla Zuběnka má skvělý přístup, dalo by říci, že až kamarádský. Vysvětlí, vyslechne, poradí, usměje se a umrtvuje automaticky, takže žádné zážitky z dob španělské inkvizice. Víte, říká se, že výjimečného pedagoga člověk potká jednou maximálně dvakrát za život. To samé podle mě platí i ve zdravotnictví. Já skvělého učitele potkal a můžu říci, že se mi to poštěstilo i v tom zdravotnictví. Takže paní doktorko, děkuji.
Jarek
Myslím, že dobrá zubařka odvádějící kvalitní práci. Jen ty ceny se mi poněkud nezdají??
Např. 890 Kč za čištění kanálku to je mazec. Ale nedovedu objektivně posoudit, protože v tomto případě nemám srovnání s konkurencí...
Jakub
Spokojen,konečně někdo jedná na rovinu a dokáže se i usmát...měl jsem strach ze zubařů, te´d chodím k paní Sobotkove 5 měsíců a mám v ní důvěru...
MS
S paní doktorkou Sobotkovou jsem naprosto spokojená.Chodíme k ní s celou rodinou a hlavně mé děti,které měli panickou hrůzu ze zubaře jsou najednou klidné a nechají si udělat zákroky které by ještě před dvěmi lety bylo nereálné z jejich strachu provést.Příjemná paní doktorka i sestra.Vždy vysvětlí co bude dělat a proč.Profesionální a kamarádský přístup člověk se v křesle hned cítí lépe :)
Zájemce
Mám zájem se přihlásit k paní zubařce Sobotkové v Opavě se mi zdá jako nejlepši lékařska svého oboru, doporučili byste mi ji?
Je hodně zubařů.Ale vždy záleží jestli ten či ona zubař umí opravdu lečit a dělá to pořádně.Tak jak to dělá paní Sobotková z láskou a trpělivostí a hlavně s citem(umý přetat přerušit zákrok když vidí že pacientovy je to nepříjemné.)Díky této paní doktorce se k ní vracím rád a už nemám strach ze zubařů jak bylo doposut od malička kde zubař znamenal strach z boletivého ošetření atd.Takových zubařů by mělo být více a pacienti by si těchto doktorů měly Vážit.Takovým mají přidat a těm jakoby doktorům kteří spolyhaj jen na tytul ubrat.
Dělá to dobře a s láskou a citem.
spokojený pacient!!
Veškeré zuby které mi spravovala paní Sobotková byly citlivější a bolely na dotyk. Nyní, když chodík více než půl roku jinam, mám zuby spravené a přestávají být konečně "citlivé". O odbornosti paní zubařky by se dalo s úspěchem pochybovat...