Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
pp
Odborník, ale jedná povýšeně. Nemá ráda dotazy, dělá z pacientů hlupáky. Trocha pokory a respektu k druhým by jí neuškodila.
Nejlepší doktorka,co znam.
Doporučuji, vždy provedeno kompletní vyšetření a ev. doporučení k dalšímu odborníkovi.
doporučuji všem, skvělý profesionál a velmi příjemný člověk. absolutně nechápu negativní komentáře níže.
Uzasna lekarka, mohu vrele doporucit. Nikdy nic nezanedba, navic s lidskym pristupem. Kez by vsichni lekari byli tak ochotni a profesionalni.
Arogantní, namyšlená, neochotná, prostě hrůza a děs, nepříjemná k dětem, jak už psali NIKDY VÍCE a to jestli je to odborník, pokud chybí lidský přístup, může být co chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arogantní,neprofesionální přístup.Položí otázku a než stačíte odpovědět tak se začne bavit se sestrou před pacientem o narvané čekárně.(bylo tam osm lidí).Nevyslechne co pacienta ho tíží,jen něco v letu nařídí,co ani s problémem nesouvisí.Zřejmě přepracovaná,nebo málo finančně ohodnocená.Rozhodně nedoporučuji.
Uzasna pece, je opravdu skvela, nic nezanedba.
velmi arogantní, rozhodně nedoporučuji, navíc mi zcela chybně doporučila odstranění mandlí - všichni ostatní lékaři, se kterými jsem to pak probírala, se shodli, že je to v mém případě nesmysl
Celkovy dojem - bezchybny, naprosto spickova pece jak po odborne, tak lidske strance. Mohu jen doporucit.