Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíCeník
Jitka J.
Na paní doktorku jsem dostala kontakt od své kolegyně z práce a nemám k ní jedinou negativní výhradu. Paní doktorka je velmi vstřícná. Její přístup je profesionální. Léčba mého astmatu se zlepšila. Pomohla mi i se začínající alergií. Mám malého syna a vždy se dohodneme na vyšetření přednostně, abychom tam nečekali, pokud musím nutně s ním, jelikož nemám ´pokaždé hlídání. Nikdy jsem u ní zbytečně nečekala.
Linda
Naprosto profesionální přístup, paní doktorka mi moc pomohla a za dobu léčby u ní zaznamenávám se svou nemocí veliké pokroky, všem vřele doporučuji.
Lepiarská L.
K této báječné paní doktorce jsem se dostala zcela náhodou díky dovolené paní doktorky, ke které jsem měla jít na plicní vyšetření. Osud tomu tak chtěl, že jsem měla tu možnost a čest, poznat tuto milou, neuvěřitelně lidskou, naslouchající a empatickou paní doktorku, které jsem velmi vděčná za její úžasný přístup k pacientovi a mohu ji všem z čistého srdce doporučit! Veliká pochvala patří i velmi laskavé a trpělivé sestřičce, bez které by nejen správné udržování obláčku, bylo naprosto nemožné :o)
Upravit nebo spravovat profilPlicní lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plicní lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Plicní lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze