Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

I
Umístění: jiné místo Jiný

V této ordinaci jsem byla mnohokrát. S běžnými i vážnými nemocemi. Vždy ochota a empatie ze strany lékařky a její sestry. Vše, co jsem potřebovala bylo hned provedeno, léky, porada, dotazy. Mám důvěru k oběma a hlavně chválím sestru. Ta se orientuje ve všem a uklidní vás svým přehledem. Nikdy nebyl problém. Starají se o mne a manžela řadu let a jsou jak rodinný lékař. Voldánová.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je lékařka na svém místě, dělá svoji práci s láskou a ochotou Vždy ochotná vyslechne co pacienta trápí ,nikdy jsem se nesetkala s tím že by mně odbyla , děkuji za její péči Libuše Stoškova

T

Paní doktorka je arogantní a nepříjemná. K lékaři chodím velice málo a když už, tak už mám opravdu nějaký problém. Když jsem šla k paní doktorce naposledy, tak jsem jí řekla, že mám podezření na určitou nemoc a ona mě odbyla a slušně poslala někam, že mi nic není...druhý den mi to nedalo a zašla jsem k jinému lékaři a ten mi nemoc potvrdil. A že raději ani nebude postup p. doktorky komentovat. K této paní doktorce už nikdy více nepůjdu a nikomu jí ani nedoporučuji.

C

Paní doktorka je velice příjemná a ochotná, bohužel se u ní vždy strašně dlouho čeká na vyšetření...s každým pacošem si popovídá a to se pak protáhne :). ALe jinak bez problémů.

Já mám na paní doktorku neutrální hodnocení. Měla jsem problém, zašla jsem za ní(nevím jestli neměla náladu, protože paní doktorka je velice náladová), nevyřešila to se mnou a ještě neřekla to naplnou pusu, ale oklikou, že mi nic není. Jsem si řekla, že má asi pravdu, že to může být stresem, ale problémy mi nepřestaly, nešla jsem k ní šla jsem rovnou ke specializovaným doktorům, sama jsem si je oběhala, zjistili mi.....Takže jsem byla dost zklamaná, že mě ona sama nikam neposlala a že tomu nevěnovala pozornost. Po všech vyšetřeních jsem zašla k paní doktorce se zprávami od specialistů, a najednou obrátila a od té doby se mi věnuje, řešíme :-)Teď jsem spokojená.

Paní doktorka je jedna z nejlepších lékařek, se kterými jsem se setkala. Velmi lidský, ale profesionální přístup. A naprosto úžasná sestřička.

Milá NASRANÁ,
nějak nechápu, oč Vám tady jde. Já znám paní doktorku už nějaký čas a toto si doopravdy nezaslouží. Že jste čekala 3 hodiny? Trošku nepřehánějte, pokud by Vám bylo něco akutního, stačí se domluvit se sestřičkou a šla byste na řadu dříve. Já občas někdy také čekám, ale ukažte mi místo, kde nečekáte a vplujete jako velká voda. A že se Vám paní doktorka věnovala krátkou chvíli? Asi Vaše obtíže nebyly tak závažné, aby se jim věnovala déle. K lékaři se chodí léčit, ne plkat či tlachat jak někdy na rynku. Paní doktrorka je ochotná, milá a vstřícná a vůbec nechápu, proč by se měla zamyslet sama nad sebou. Vy se zamyslete, zda tato slova vůči paní doktorce jsou opravdu nutná, zda se nemáte spíš zamyslet Vy sama nad sebou a uvědomit si, že nejste středobodem Země.

N

Arogance p. doktorky je opravdu neuvěřitelná, objevila jsem se u ní po půl roce a po asi tří hodinovém čekání jsem byla odbyta během několika minut !!! S takovým přístupem od "profesionála" jsem se ještě nikdy nesetkala!!! Všemi deseti jsem proti ní a nikomu ji nedoporučuji!!! Nehledě na to, že mám díky její zbytečné návštěvy problém v práci. Takže p.doktorko MOC VÁM DĚKUJI A DOUFÁM, ŽE SE VZPAMATUJETE, PROTOŽE JSTE TAKY ČLOVĚK A ZA TY PRACHY ZA KTERÝ TAM SEDÍTE BY JSTE MOHLA "NĚCO" DĚLAT!!!!

Myslím si,že není pochyb o morální a odborné kvalitě Mudr.Skálové.Je úžasný člověk s velkým srdcem a jsem rád,že jsem v její péči.

Je to snad poprvé, kdy jsem našla skvělou lékařku, a to nikdo neuvěří, jaké to je mít nemocnou dceru, projít si těžkou nemocí a starat se co bude dál, protože dcera prodělala operaci mozku.Je to snad první lékařka co má zájem o další její život a sledovat jestli se nemoc nevrací.Moc děkuji Mazurová