Lánecká 970, Světlá nad Sázavou
Martina Žáčková
Skvělá paní doktorka,jsem ráda,že můj syn může být v její péči..Milá ochotná,prostě patří k dětem :-)
Výborná lékařka.
Sem s paní doktorkou velice spokojená.Vždy je příjemná,i k mému vzpouzejícímu dítku.Když zavolám mimo pracovní radu,vždy poradí.
Za sebe DOPORUČUJI!
Lucie Rezlerová
Milá, pohodová, vstřícná, poradí i po telefonu mimo pracovní dobu, se vším se na ní můžete obrátit. Pěkná ordinace i čekárna s klouzačkou a motorkou a videem s pohádkami ulehčí čekání.
Siková Taťána
Velice příjemná, vždy ochotná i mimo ordinační hodiny, člověk se může kdykoliv obrátit i telefonicky s problémem.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den chtěla bych se zeptat četla jsem, že od roku 2018 je změna v očkování. Mě by zajimala konkrétně vakcína MMR. Chtěla bych ji synovi dát až ve dvou letech. Má otázka zní musím ji dát píchnout do 18 měsícu nebo můžu až v těch dvou letech? A bude po mě žádat doktorka podepsat nějaký papír, ...Více
Dle schématu je skutečně očkování MMR povinné od 13.do 18 měsíce věku.Při uvažovaném odkladu do 2 let věku z jiných důvodů než zdravotních vždy požaduji podpis rodiče.V případě onemocnění riskuje...Více