Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Martina Žáčková
Skvělá paní doktorka,jsem ráda,že můj syn může být v její péči..Milá ochotná,prostě patří k dětem :-)
Výborná lékařka.
Sem s paní doktorkou velice spokojená.Vždy je příjemná,i k mému vzpouzejícímu dítku.Když zavolám mimo pracovní radu,vždy poradí.
Za sebe DOPORUČUJI!
Lucie Rezlerová
Milá, pohodová, vstřícná, poradí i po telefonu mimo pracovní dobu, se vším se na ní můžete obrátit. Pěkná ordinace i čekárna s klouzačkou a motorkou a videem s pohádkami ulehčí čekání.
Siková Taťána
Velice příjemná, vždy ochotná i mimo ordinační hodiny, člověk se může kdykoliv obrátit i telefonicky s problémem.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den chtěla bych se zeptat četla jsem, že od roku 2018 je změna v očkování. Mě by zajimala konkrétně vakcína MMR. Chtěla bych ji synovi dát až ve dvou letech. Má otázka zní musím ji dát píchnout do 18 měsícu nebo můžu až v těch dvou letech? A bude po mě žádat doktorka podepsat nějaký papír, že odkládám nebo jak to chodí děkuji moc za odpověď
Dle schématu je skutečně očkování MMR povinné od 13.do 18 měsíce věku.Při uvažovaném odkladu do 2 let věku z jiných důvodů než zdravotních vždy požaduji podpis rodiče.V případě onemocnění riskujete zdraví a život dítěte.