Unhošťská 2533, Kladno
Hledejte v názorech
Martina O.
Super doktorka, velice příjemná, vtipná a usměvavá, zákrok bez bolestí, sestra také velmi milá. Celkově k pacientovi přistupují s ohledem, doporučuji.
katerina.ksirova
velmi doporučuji tento citlivě a optimisticky přistupující stomatologický tým k pacientovi. pí Dr a sestřička jsou vážně skvěle se doplňující tým. :) DR. vždy popíše problém, infomuje pacienta o dalším postupu, upozorní na případné nepříjemné pocity či možnou bolest. Klade velký důraz na prevenci a motivuje své pacienty, aby se o své zoubky lépe starali.
perfektní lékařka,téměř 15 let navštěvuji tutéž lékařku a nechtěla bych měnit.
Její práce je perfektní ,spolehlivá ,ohleduplná k bolesti pacienta.
S paní sestřičkou sehraný tým.
Petr
nejlepší... Pečlivá, pečující, moderní postupy... špičkové znalosti nosit na rukou je málo.... :-) Sestřička milá a uklidňující... :-))
***
Nejlepší lékařka, milá, vstřícná, používá nejmodernější metody, trvale se vzdělává.
lenka
vynikající zubařka s velmi vstřícným přístupem k lidem, používající nejnovější metody léčení zubů, bez bolesti
alena
vynikající lékařka,sobrovskými znalostmi o zubech,perfektní a vysoká kvalita její práce
obrovské nasazení v práci ,přátelská ,milá.
jan
výborná lékařka
Hanka
Šikovná, ohleduplná, milá.A její sestřička totéž.