Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
L.F
Paní doktorka Sellnerová, je velice milá, usměvavá a hlavně dokáže vždy pomoci. Osobně je to moje třetí alergoložka za 13 let co mám astma, a jediná paní doktroka Sellnerová mi dokázalam pomoci. Kdysi jsem navštěvovala doktorku v Rumburku, a ta mi jen vždy udělala spirometrii a nashledanou, přijďte za rok, a když se mi špatně dýchalo tak mi řekla zvyšte si dávku a dál to neřešila. A po práškách které jsem brala jsem měla neustále chrapot. Až paní doktorka mi okamžitě pomohla, dala mi jiné prášky, a okamžitě změnila diagnozu a na kontroly chodím každé 3 měsíce. A když potřebuji akutně pomoci tak paní doktorka ochotně a mile pomůže. Takže můžu jedině doporučit.
Můj názor vyjadřuje mé hodnocení.
paní doktorka Sellnerová je odborník na svém místě. Je velmi milá, vstřícná, lidská, vzdělaná a dokáže poradit a pochopit. Prostě jedinečná paní doktorka. Sestřička je také milá. Vřele doporučuji, jsou nejlepší! Potvrzuji z vlastní zkušenosti. Paní doktorko děkuji. Ing. Lucie Kejvalová
paní doktorka Sellnerová je velice příjemná,je znalá problémů týkajících se jejího oboru a pacientů.Má přehled o novinkách a dokáže velice dobře pomoct nejen jako lékař,ale i jako člověk.Doporučuji.R.L
Paní doktorka je opravdu profesionálka, navíc milá,usměvavá,ochotná, vysvětlí, poradí. Jsem-li u ní na kontrole, maximálně se mi věnuje.... to neznám u jiných (např.má obvodní lékařka). Děkuji za její přístup k pacientům. To samé platí pro milou sestřičku.
Po letech trápení první lékař, který absolutně profesionálním přístupem
ovlivnil můj život k lepšímu pokud se alergií týká. Jediné možné hodnocení
je 100%.
Paní doktorku navštěvuji už spoustu let, dříve jsem míval větší alergické potíže než dnes. V současné době chodím jen 1x ročně na kontroly. Paní doktorka je vždy velmi milá, vyslechne, poradí, doporučí vhodný postup. Vždy, když bylo potřeba, vždy ochotně pomohla. Takhle si představuji péči o pacienta! Abych nechválil jen paní doktorku. I sestřička je milá, vždy usměvavá, ochotná.... I té posílám jedničku s hvězdičkou. :-)
Neznám lepší lékařku jak v odbornosti, tak ale i v přístupu k pacientům. Skutečně když si nevím rady a mám zdravotní potíže, tak jako jediná vždy pomůže. Naprosto ji věřím, obvzlášť po tom, co mi jako jediná diagnostikovala černý kašel, na který nepřišla ani má všeobecná lékařka, ale ani na plicním oddělení.
Fantastická doktorka.
paní doktorka je velmi milá to ano, ale vzhledem k tomu že patřím k těm s menšími potížemi, občas mi přišlo že si mě zvala úplně zbytečně. Obvzláště v těhotenství, jsem k ní chodila každé dva měsíce a pokaždé se mě zeptala pouze jaké mám potíže já ji řekla že žádné nemám, tak si mě poslechla a já zase šla. Avšak souhlasím s tím, že v Děčíně lepší nabídka asi není.
Přeji hezký den