Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Kateřina
Naprosto výjimečná paní doktorka. Vždy milá a velice empatická, s opravdovým zájmem pomoci. Dětem velmi rozumí a rodičům vše srozumitelně vysvětlí. Během cca roku a půl se nám podařilo u syna odstranit řadu vážných patologií - N,D,T, sykavky, bě, pě, vě, L, R, Ř. Nyní ještě před nástupem do první třídy mluví bez chybičky a málo kdo by zřejmě věřil, že do 4 let mu bylo velmi těžké rozumět. Paní doktorku si syn velmi oblíbil a vždy se na návštěvy logopedie těšil. Mockrát děkujeme, jsme velmi vděčni za vaše laskavé a odborné vedení.
Aneta
Nejlepší doktor logopedie. Lékař na svém místě. Vážím si takových lékařů, kteří dělají svou práci rádi a mají empatický přístup. Paní doktorka si váží svých dětských pacientů a je vždy milá a hodná. Naprosto bezkonkurenční. Taková lékařka by si zasloužila větší ohodnocení...
Kača Ožanová
Úžasná paní doktorka :) Už jsme doktorů s dcerou absolvovali opravdu moc, ale takhle paní doktorka je jednoznačně nejmilejší človek, jakého jsme kdy potkali... Moc děkujeme za Vaši pomoc, rady a za to, že máte hlavně lidský a laskavý přístup jak k dětem tak k nám rodičům. Ožanovi
Darina
Podle mě výborná logopedka, velmi milá, vstřícná, chápavá a vždy dobře naladěná. Vidím na synovi velké pokroky v mluvě, cvičení jsou zábavnou formou. Díky moc, že takoví lidé existují!!
velice hodná paní doktorka má laskavý přístup k dětem mám syna autistu a málo která logopedka ho chce přijmout,každá se vymlouvala ke které sem volala,že jsou z autistů duševně i psychicky vyrovnané,až sem se dovolala na polikliniku do nemocnice v porubě a tam mi paní doktorku doporučili-děkuji ,že sem se se synem dostala do jejích rukou s dětmi to paní doktorka umí-poradí a velice se snaží vyhovět a doporučit a poradit co je pro syna nejlepší,pokud hledáte logopeda pro své dítě tento je ten pravý doporučuji!!!!!!!!!!
good
Barbora
Se synem chodíme k paní doktorce asi rok a půl a pokroky,které vidíme nás těší. Paní doktorce děkuji za trpělivost,ochotu a vždy příjemnou atmosféru, kterou ona dokáže vytvořit a všem kteří váhají s návštěvou logopedie vřele doporučuji.
bobo
Paní doktorka je strašně hodná, milá a trpělivá. Chodila jsem k ní se synem asi 4 roky. Je to opravdu nejlepší logoped, kterého jsem poznala. Paní psycholožka, která nám paní doktorku doporučila o ní řekla, že je to taková víla. A já s ní souhlasím. :-)
Skvělá paní doktorka.Odborník na svém místě,krásný vztah k dětem..velmi hodná,milá,lidská.
Těšíme se vždy na její konzultace i dcera se vždy velmi těší..paní doktorka ANDĚL..všem doporučuji.
Mili
Paní logopedka je velmi milá, příjemná a snaží se pomoci vadu řeči efektivně odstranit. S dcerkou jsme dělaly velké pokroky, i když naše výslovnost nebyla až tak špatná. Doporučuji!
Logopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Logopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě