Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost
Pod Nemocnicí 1400, Louny

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

I
Umístění: Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost Jiný

Dobrý den. k paní doktorce, sem chodila jako dítě i mé dva sourozenci, a měli sme jí všichni rádi a máme. Ted k ní chodím s dětmi a sem velmi spokojená a až půjde do důchodu vůbec nevím, kam budeme chodit do Ln určo ne, asi budeme hledat ve Slanym. Mam 3.děti, dceři zjistila už v 8.měs atopický ekzém, který máme ted plně pod kontrolou a synovi astma, už v 6.měsícich, sem jí za to moc vděčná. dle mého názoru a 7.leté zkušenosti co k ní chodíme je velmi pečlivá, vše mi vždy vysvětlila a nikdy sem od ní a ani od sestřičky neslyšela, neviděla náznak, že jsme tam zbytečně nebo dlouho, že zdržujeme jako u jiných doktorů a byli sme tam zbytečně, už vícekrát...A myslím si že synovi, zachránila život, přijela semk ní se synem, měl horečky, kašel, byl mimo a byla to akutní laryngitida, což sem vůbec neznala, hned dostal injekci a převoz do nemocnice. A kamarádka měla z dcerou podobný zážitek a nejmenovaná dr je poslala domu.... A další případ, kamarádky syn kteý byl neustále nemocný, pořád antibiotika, zánety průdušek, náběh na zápal plic, a jejich doktorka ho nikam neposlala, tak p.Dr.Protivová, jim ASTMA zjistila a poslala na alergo první návstevu co k ní přišli. je to dobrá doktorka-nejlepší, kdyby byli všichni takový.

Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé. Děti k nim chodí rády a nebojí se. Moc děkuji za jejich objetavou práci přeji hodně zdraví a sil.

Příšerný!!! Jako malá jsem k ní chodila a měla k ní i důvěru, tudíž jsem k ní dala i své dvě děti, a byla to největší hloupost v mém životě!!! Nebudu to rozmazávat ale starší syn mi díky její "péči" zkončil v nemocnici na JIP, a když jsme přešli k jiné doktorce tak podle poslechu zjistila u obou šelest na srdci... byli jsme posláni na kardiologii a pan doktor řekl že syn má vrozenou srdeční vadu a má různá omezení. Pročpak na to paní doktorka nepřišla?

Jsem vcelku spokojená, ikdyž mě někdy připadá, že je to v ordinaci naopak, že mě více informací podá sestřička než p. doktorka. Ale obě jsou fajn.

Já k ní chodila od malička do svých 19 let, chodí k ní i můj brácha, a já tam začla chodit se synem, a nemůžu si stěžovat! A paní sestřička je taky strašně moc fajn!

Mám dvě děti, často nemocné s hrtanem a průduškami. Paní doktorka mi vždy vše dobře vysvětlila, dala potřebné léky i pro případ dušení a po několikátém opakování nemoci poslala na alergologii k důkladnému vyšetření. Pokud někomu vadí, že se dostatečně nerozplývá nad jeho dětmi, ať jde jinam. Pro mě je důležité, že paní doktorka vždy platila za dobrého diagnostika.
A pro Páju710: jen je divné, že jste po 1. návštěvě na alergu neměla už žádný záchvat. Asi ZÁZRAK!!!
Já dávám paní doktorce a samozřejmě sestřičce 1*

Bohužel mám velmi špatné zkušenosti s paní doktorkou s tragickými následky. Když jsem byla malá, mývala jsem astmatické záchvaty. Ovšem my jsme nevěděli co je to, jak se to léčí apod. Prostě jsem měla záchvaty, při kterých jsem se dusila a málem zemřela. Paní doktorka mě nikdy neposlala k žádnému odborníkovi, jen mi napsala prášky na dušnost. Prášky zabírali až po záchvatu, takže jsem si vším musela projít. Záchvaty jsem měla častěji a častějí a vždy o něco silnější. Dopadlo to tak, že jsem se jednou málem opravdu udusila, jelikož jsem měla tak zůžené průdučky, že jsem nemohla téměž vůbec dýchat. Jeli jsme okamžitě na pohotovost, již jsem začínala modrat z nedostatku kyslíku. Tam mě okamžitě ošetřili, čípky, injekce, dýchací přístroj atd., už jsem nic nevnímala. Mamča mi pak vyprávěla, že se ptali jaké léky beru atd. Byly naprosto zděšeni, že nechodím k odborníkovi a že mám pouze tyto prášky! Ptali se k jaké doktorce chodím a dokonce před mojí matkou řekli, že to budou muset projednat. Odborníka mi doporučili a já od prvního setkání u alergologa neměla jeden jediný záchvat. Takže moc děkuji paní doktorce, která mi celé astma nechala krásně rozjet, že se o mě tak dobře starala. Doteď se léčím, kdybych se léčila od začátku, mohla jsem být již dávno zdravá! Nikdo ani netuší, kolik krušných hodin jsem si kvůli ní musela projít. A není to jen tento zážitek, jednou mě poslala domu se zlomenou rukou, že je to jen naražené. Nebýt mé mámy, která mě vždy k doktorce dotáhla a vydupala si různé vyšetření, nevím jak bych dopadla. Naprosto nechápu a asi ani nikdy nepochopím, jak tato doktorka může ordinovat. Kdybych měla rodiče právníky apod., jistě by z toho všeho nevyšla bez újmy.

Paní doktorka je zastupující lékařkou naší paní doktorky. Přijímala nás po návratu z porodnice a byly jsme u ní i na pár dalších kontrolách. Obě se sestřičkou jsou příjemné a dobře mi poradily. Ochotná pomoci i v méně obvyklých situacích i přestože nejsme "její". Kdyby šla naše paní doktorka do důchodu, tak víme, kam bychom chtěly přejít.

nejhorší

K paní doktorce jsem chodil od malička snad až do 19 let a vždy byla super - vůbec se mi nechtělo přejít k jinému lékaři :-) DOPORUČUJI !!