Oční ambulance
Budějovická 553, Tábor

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Z
Umístění: Oční ambulance Jiný

Neskutečně laskavá a ochotná paní doktorka, vždy mi ihned pomůže s mými nepříjemnými očními problémy. Léčebný postup přesně vysvětlí a nikdy nedá najevo známky netrpělivosti s pacientem. Moc jsem jí vděčná.

O
Umístění: Oční ambulance Jiný

Paní doktorka je velice příjemná a pečlivá a i když nejsem její pacientka bez problémů mi odstranila cizí tělísko z oka, provedla další vyšetření s tím související a vše podrobně vysvětlila. Také sestřička je velmi příjemná a milá. Děkuji a všem mohu jen doporučit!!

Umístění: Oční ambulance Jiný

Paní doktorka spolu se sestřičkou jsou na velmi vysoké odborné úrovni. Slušné chování k pacientům a vždy maximální snaha pomoci. Osobně veliká spokojenost. Oběma přeji jen to nejlepší a děkuji za jejich přístup k pacientům.

Perfektní přístup, úžasná doktorka, příjemná, dobrý diagnostik. Dojíždím 100 km a nelituji! Takových by mělo být více.
Radka

S paní doktorkou jsem velmi spokojen. Byl to první oční lékař v mém životě (je mi 54 let), který mi konečně dobře naměřil dioptrie jak na dálku tak na tzv. počítačové brýle, včetně mého astigmatismu.

F

Super doktorka! Chodím k ní 4 roky, a nezměnila se! Stejně tak i sestřička, obě jsou milé. Paní doktorka má trpělivost, je velmi pracovitá. A i když tam má hodně pacientů, tak stejně je v dobré náladě! Sice je naplněná čekárna, ale to znamená, že je to dobrá paní doktorka! Také dojíždím, nejsem z Tábora, ale vyplatí se to !

R

Výborná doktorka,dceru léčí od narození pomalu už 20 let a vždy vše dobře vysvětlí.S manželkou jsme byli v ordinaci dnes a je to doktorka na svém místě.To samé mohu říci o zdravotní sestře.jen tak dál,jste super

N

Paní doktorku navštěvuji déle než-li 10 let - čekací doba je většinou delší než by si člověk přál, ale doktorka je opravdu milá, bezproblémová. Je ale pravda, že jsem u ní nebyla nikdy "léčena" na nic závažnějšího než-li na změření dioptrií. Jak postupuje v případě skutečných zdravotních obtíží, nemohu soudit. Když ji ovšem porovnám s naší obecní lékařkou - srovnání je vskutku nemožné - MUDr. Prosová je oproti ní skutečně poklad, aneb zjistila jsem, že i měření dioptrií může být u některých lékařů frustrující, ale to není naštěstí případ této lékařky.

Dle mého názoru,nejlepší oční lékař na Táborsku! Nejen po stránce odborné,ale také po té lidské. Sestřička také velice schopná a příjemná. A dlouhá objednací doba? Ta svědčí o kvalitě. Prázdná čekárna o opaku!

Nemám s paní doktorkou tu nejlepší zkušenost.Nemyslím si, že bych toho od ní chtěl až tolik (šlo "jen" o výběr správného druhu brýlí pro různé účely použití);neměla dost trpělivosti a odborné argumentace.