Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Mí Ša
K paní doktorce chodím již několik let. Nikdy bych nevěřila, ze i návštěvu "gyndy" si lze užít. Paní doktorka je komunikativní, veselé naladěná, jemná. Se sestřičkou tvoří super team. A navíc. Lze se objednat na časovku a to už od 6 ráno. Pro pracující super!!!!
katka
Bohužel musím říct, že s paní doktorou nemám moc dobré zkušenosti. není skoro k zastižení. Když jsem přišla s nějakým problémém, měla na dveřích vypsanou dovolenou či něco podobného.V poslední době, za ní ordinují i jiné doktorky, které opravdu nejsou tak citlivé jako paní Postupová (preventivní prohlídka byla velmi bolestivá). Do toho se platí roční poplatek. Samotná paní doktorka je velice milá a ohleduplná. Bohužel jsou mi tyto vlastnosti k ničemu, když v ordinaci skoro není. Za mě tady nedoporučuji z důvodu, že ji moc často nepotkáte.
AB
Chodím k paní doktorce už asi patnáct let a nikdy bych neměnila. Laskavá, vstřícná, vše ochotně vysvětlí, pacientka je pro ni respektovaný partner, na jejichž názorech a potřebách záleží. Vždy si najde čas vyslechnout, nikoho neodbyde. Po praktické stránce je také úžasně citlivá, což je u gynekologa velmi podstatná věc a navíc je to vynikající diagnostička. Se sestřičkou tvoří pohodový tým. Prostě kdo nezažil, nepochopí, že se na gyndu člověk může těšit! Dále velmi oceňuji inteligentní systém objednávání, který minimalizuje čas v čekárně.
Host
Chodím k paní doktorce dva roky a všehovšudy jsem ji viděla jen jednou. Je prostě k nezastižení, jednou dovolená podruhé zase tamto. Jsem opravdu trpělivý člověk, ale když potřebuji vypsat recept a pokaždé musím 5x denně volat abych třeba zastihla jenom sestru, to už mě opravdu nebaví. Nehledě na to, kolikrát jsem přišla uprostřed ordinační doby a nikdo nikde a ještě za takový přístup každý rok zaplatíte.
Jaňulka
Byla jsem u paní doktorky poprvé a byla jsem moc spokojená. Velice milá, laskavý přístup, no prostě lékařka na svém místě.
kkk
Super doktorka ve vsech smerech!!!!Rozhodne doporucuji vsem....