Pala
S paní doktorkou jsem velice spokojena. S lidským pristupem ,nema žádné doktorské manýry, zodpovědná.Bohuzel často nasazuje antibiotika,mohla by být lepší diagnostik a dlouhé čekání.I tak doporucuji.
Eva
Odbornost velmi malá. Volí především konvenční metody léčby, o ošetření si člověk musí požádat sám na základě vlastního úsudku, paní doktorka pokud uzná za vhodné - ráda vyhoví. Přístup k pacientovi v pořádku (vlastní zkušenost), špatná zkušenosti (člen mé rodiny).
Josef
Svědomitá, zodpovědná, výborná diagnostička, nevucuje svůj názor, ale na její slova vždy dojde.
:-)
Výborný přístup k lidem, snaží se pomoct. Jen trochu delší čekací doby a zvláštní pořadí pacientů.
Vyborna doktorka ktera ma uvazlive rozhodnuti,pricemz nema povysene doktorske manyry.
Tato doktorka má zájem o pacienta a přikládá tomu, co mu řekne, snad ještě větší důležitost jak on sám, doopravdy. Nikam nespěchá!
Dlouhé čekání a laxní přístup
Hrůza a děs!!!!
velmi dobra lekarka.jsem u ni uz od svych patnacti let a to je mi ted 34.Nikdy me neodmitla a vzdy mi sevsim vysla vstrict.Stve me ze ma vetsinou ordinacni hodiny jen dopoledne a jen jeden den odpoledne.