MUDr. Alena Pliščinská

Hradec Králové 1 adresa

Kontaktní údaje

Sam. ordinace PL pro dospělé
Františka Halase 1050, Hradec Králové

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Je nemožné se jim dovolat. Za týden jsem to zkusila cca 15x a ani jednou to nezvedli. Tak jsem přišla v pátek dopoledne kdy už mi bylo lépe a to jsem zjistila že mají jenom pacienty na objednání. Jak se mám objednat když nikdo nezvedá mobil?? A takhle to je pořad dokola. Jednou jsem potřebovala neschopenku ale klasicky jsem se jim nemohla dovolat. Pak už jsem to vzdala a v práci mi to napsali jako dovolenou. STRAŠNÉ

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Telefonická komunikace je téměř nemožná. Telefon nikdo nezvedá, takže objednat se nebo pouze požádat o e recept je velmi obtížné.
Při kontrole zdravotního stavu seniorky (cca 80 let) byl pouze změřen tlak, obdržen předpis na léky potlačující bolest a tím veškerá péče končí.

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Paní doktorka je velice milá, vstřícná, empatická. Nicméně veliké mínus vidím v absolutní nemožnosti se dovolat do ordinace. A pokud nebydlíte v HK a nemůžete si jít vysedět svůj čas, tak jak se jinak domoci objednání či léků ?

I
Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Paní doktorka sice je příjemná, ale do ordinace nemáte šanci se dovolat. Takže i s žádostí o běžné léky musíte vysedět mezi nemocnými pacienty v čekárně. V dnešní době je to hodně velké mínus.

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Paní doktorka je velmi příjemná, ale pokud voláte do ordinace, tak máte smůlu, telefon zvoní vedle sestry, ale ta ho nezvedá. dnes jsem to viděl na vlastní oči.

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Paní doktorka je jedna z nejlepších co znám. Je empatická, lidský přístup a hlavně odbornost na prvním místě. Spolu se sestřičkou je to jedna nejkvalitnějších ordinací v Hradci králové. Krásný

E

Dnes si zařizuji odchod od paní doktorky, protože skutečně musím ( stěhuji se ). Nic mě v poslední době nemrzelo víc. K paní doktorce jsem chodila léta. Vždy jsem byla maximálně spokojená a pokud bych někdy v budoucnu měla opět volit, první mě napadne ona. Chtěla bych jí za vše moc poděkovat a popřát mnoho zdraví a spokojenosti.
Eva T.

Paní doktorka je velmi příjemná, ochotná pomoci, chodím k ní již přes dvacet let já i moje rodina. Neznám lepší lékařku co má i velmi příjemnou sestru.

F

Paní doktorka má lidský přístup k pacientům, kterým opravdu naslouchá! Přeji jí pevné zdraví a ještě hodně dlouhou lékařskou službu :)

Paní doktorka si toto hodnocení zaslouží.Mohu to potvrdit,chodím k ní již přes 30 let.Je profesionální,ale také lidská,trpělivá a svědomitá.Není nic co by se jí dalo vytknout.Skláním se před ní a přeji hodně síly.Ať nám hodně dlouho vydrží.Jsme ji vděční a máme ji rádi.