MUDr. Alena Pfefferová

Zubař Více

Karlovy Vary 1 adresa

Zubní ordinace
Školní 736, Karlovy Vary

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Perfektní zubařka i člověk.Chodím k ní hodně let a určitě bych neměnila.Pro záchranu zubu udělá maximum i když je vám hodně přes ...sát let. Jen přeji všem spokojeným pacientům,aby nám ještě dlouho pomáhala.

Připojuji se k pozitivním hodnocením, neboť dle mého názoru je paní doktorka vynikající jak po profesionální, tak po lidské stránce a doufám, že jen tak do důchodu neodejde. K negativnímu hodnocení bych konstatovala pouze to, že každý má nárok na svůj názor, avšak o vypovídací hodnotě tohoto komentáře nejvíce napovídá: "Již jsem vystřídala hodně zubařů,..."

Skvělá zubařka. Ženská od rány a to se mi líbí. Přitom má jemné ruce a pracuje napreosto bezbolestně.

Má žena a dvě dcéry k pani doktorce chodí...prý je bezvadná a nemá chybu,ale objednací doby jsou velice dlouhé, asi je to dítě doby nebo-li nedostatek stomatologů :))

perfektní profesionálka, příjemné jednání p. doktorky i sestry, škoda jen že už chce jít asi brzy do důchodu