Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
velmi dobra lekarka.
Výborná lékařka na vysoké úrovni.
Chování k dětem a rodičům skvělé. Přešli jsme k ní od jiného pediatra a udělali jsme jen dobře. Mohu ji jen doporučit.
velmi dobrá lékařka,chodila jsem tam jako dítě a chodí tam i mé děti, je výborná
Mary
Výborná paní doktorka, když mám s dcerkou problém a je nemocná, vždy mohu zavolat nebo dojít a ona hned pomůže. Je velmi ochotná.
Jako dítě jsem chodila k paní doktorce,co jsem si u ní prožila byly zlé čas,byla jsem ráda že jsem od ní odešla.Nevím jaká je ted ale své děti bych k ní nedala když v mém dětství nepoznala diagnozu a nechala mě tak trpět.Kamarádky které k ní chodí též nejsou spokojené a odcházejí.Z mého hlediska je nedůvěra.
Brychtová Petra
zkušená lékařka
Tribulová Markéta
Nemohu si stěžovat, chodila jsem k paní doktorce už jako malé dítě a nyní k ní chodím se svojí dcerkou a jsem spokojena
Andrea K.
Velmi dobrá lékařka,svědomitá,neplýtvá antibiotiky,ale nezanedbává....jako pediatr skvělá!!!!!!
babicka Hanicky
Uz mame velkou vnucku,ale kdyz byla mala tak jsme navstevovali pani doktorku. Skoda, ze uz musi chodit jako dospela k lekari.Stale na ni vzpominame. Pri kazdem onemocneni nas navstivila doma. Byla a stale je uzasna. Vsem maminkan pro sve deti doporucuji. Pani doktorce moc za vsechno dekujeme.
Jiřina Novotná
paní doktorka Mernová je velmi dobrý pediatr...lepšího doktora jsem v životě neměla...je příjemná, rozhodná a se vším vždy poradí...