Lenka
Výborná zubařka s milým přístupem, chodím k ní už minimálně patnáct let (nyní už i se svými dětmi) a jsem stále spokojená. V čekárně je pro děti i pár hraček na zkrácení dlouhé chvíle, i když nikdy nečekáme příliš dlouho.
Kreuzová
Velmi přívětivý přístup, ošetření pečlivé a opravdu bezbolestné.
Paní doktorná doktorka je velmi něžná a milá, dokáže pracovat v mém případě i bez anestezie (zdravotní důvody), absolutní spokojenost
absolutní spokojenost
Absolutně perfektní přístup k pacientům.
vynikajici
Velmi příjemné prostředí, komunikuje o zákrocích, ochota, milý přístup
výborná zubařka
Celý život bojuji se zvýšenou kazivostí zubů, prošla jsem mnoho ordinací i na severní Moravě, ale až v posledních letech mohu říci, že máme celá rodina skvělou zubařku, se sestřičkou tvoří perfektní tým, jedinečný přístup k pacientům a hlavně dětem, a já ve svých 45 letech mám ještě většinu svých zubů, zachráněných p. zubařkou Márovou.
Bezděková
Alena Márová - Nejlepší zubařka, kterou znám. Měla jsem vždy problémy se zubama a u všech zubařů jsem trpěla. Tato lékařka je však jedinečná. Umí odhadnout každého pacienta, má pochopení jak pro strach, tak pro bolest. Vzručnost, cit a úcta k pacientům, to je doktorka Márová.
Pro děti je tou nejlepší zubařkou. Zásadně doporučuji jen tuto zubní lékařku. Chodím k ní s dětmi už dlouhé roky a vždy jsem spokojeni.