Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
V.K.
Vstupní prohlídka u paní doktorky MUDr. Aleny Kosinkové bylo velké zklamání.
Chování absolutně neprofesionální („nepropacientské“) až arogantní.
Během vyšetření neudržování očního kontaktu. Pocit nezájmu ze strany paní doktorky.
Po vyšetření jsem nebyl dostatečně informován o diagnostickém závěru a ani o navržené terapie.
Po vyšetření zhoršení bolestí.
Ostatní personál velice milý. Prostředí fyziocentra moderní a přívětivé.
Renata
To že se u lékaře čeká jsem zvykla není problém, navštívila jsem paní doktorku s dcerou na vstupní vyšetření....musím potvrdit absolutní oční přehlížení a nekontakt....nemohu posoudit její schopnosti,ale lidsky tam neproběhlo vůbec nic.Jsem ráda ,že nadále budeme v péči jiného fyzioterapeuta.
DM
Paní doktorka vyšetřovala syna. O tom, co shledala, neřekla ani slovo. Prý máme navštívit ortopeda, důvod ale nesdělila. Nedoporučuji pro arogantní chování a velmi špatnou komunikaci.
Eva
Byla jsem nad míru spokojena. Vše vysvětlila, poradila a názorně ukázala cviky. Určitě návštěvu v případě potřeby budu opakovat.
L.
Paní doktorka Kosinková je opravdu výborná, jednak velký odborník, a také s velmi lidským a ochotným přístupem, což se v českém zdravotnictví zase tak často nevidí. Snaží se maximálně pomoci, je s ní skvělá domluva, rozhodně ji doporučuji!!!
Nedoporučuji tuto lékařku pro její aroganci a neochotu k pacientovi. Nejen, že když na vás mluví, kouká se celou dobu na druhou stranu, ale dokonce vám po prohlídce neřekne ani půl slova o vaší diagnóze. Do zprávy si ještě dovolí napsat, že byl pacient poučen. Po prohlídce mě okamžitě vypoklonkovala ven. Nikdy více. Nezažila jsem horší jednání než zde.
Vielen Dank diesem Arzt, pracovala zde Prag jako personale Manager,
pomoci pro bolesti hlava,migrene,sehr gut chirorpraxis, besser als
Jena in Deutschland, velmi dobře a zdatný lékařka
Elfriede Sieber-Jena, Deutschland
Jindra
Jsem moc spokojen, je to milá a ochotná lékařka. Pomáhá mi se hýbat. Doporučuji.
jana
skvělý odborník, léčí mne a celou rodinu, moc mi pomolha a vrátila do života, mohu se zase radovat, přeji mnoho ůspěchů
Jaroslav
výborný odborník, léči mne a celou mou rodinu, moc mi pomohla a vrátila do života že mám zase radost a mohu se hýbat, je laskavá a usměvavá, mohu doporučit všem
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích