Ordinace
Boloňska 312, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Paní doktorka Kopecká je nejlepší praktik, jakého jsem poznala - a že jsem jich vzhledem k mé práci poznala hodně - cením si snahy pomoci, lidského přístupu, empatie, znalostí, odborností.....Mohu jedině doporučit a přála bych si více takových lékařů.

B
Umístění: Ordinace běžná prohlídka

Paní doktorka je moc milá, ochotná a pečlivá. Raději pošle na více vyšetření, než aby něco zanedbala. A co na ní velice oceňuji je to, že nepředepisuje ATB jak na běžícím pásu. Sestřička je také anděl. 100% doporučuji :-)

Krbcová

B

Zatim jsem s pani doktorkou nemela problem. Z predeslych zkusenosti jsem az koukala, jak je pani doktorka pecliva. Hned radsi odbery a vysetreni kompletni nez neco zanedbat. Je usmevava, rada poradi a vse vysvetli. Chodime k ni cela rodina. Mama mela problemy s navalama, predesla doktorka ji rikala, ze to nic neni a kdyz jsme prestoupili k pani Kopecky, tak ta diagnostikovala vysoky tlak. Takze pani doktorku muzu jen doporucit opravdu vas neodbije. :)

Sice k pí. doktorce nechodím často, ale když jsem byla těhotná a musela jsem okamžitě vyhledat lékaře, tak mě doktorka okamžitě ošetřila. Nenechala mě čekat v čekárně plné lidí a i přesto, že měla v ordinaci nějaké pacienty, dala mi přednost.