Praktický lékař pro děti a dorost
Nerudova 1156, Bohumín

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Maminka mě k ní zavedla se 40 harečkama,dr mě léčila paralenem s tím že je to viróza,odvětila že máme přijít za týden,jelikož se nic neměnilo byla jsem tam za par dní zase,bohužel nenastala žádná změna a poslala nás domů.Po další návštěvě měla (díky bohu) dovolenou a zaskakovala dr od vedle.Po vyšetření a poklepání zad hned zjístila že se jedná o zánět ledvin,týden jsem strávila na JIP v Karviné+další týden na dětském...mám teď malého syna já a v životě bych ho k ní nevzala!

N

Paní doktorka je profesionál každým coulem.Nejednou mým dětem pomohla.Svou pečlivostí a svědomitostí se řadí mezi jednu z mála v Bohumíně ke které bych nejraději přešla taky,kdyby nebyla pouze pro děti a dorost.

S paní dokrotkou jsem velmi spokojená. Chová se k mým dětem hezky, taktéž se chová i ke mě. Je velice ochotná a vždy odvedla svou práci skvěle. Mohu jen doporučit.

Na naši paní doktorku nedáme dopustit. Již od miminka zde mám zapsané obě děti a můžu jen doporučit! Jelikož jsem byla svobodná maminka bez zázemí, líbala bych za to paní doktorce ruce. Velice mi pomohla a s velkou trpělivostí mi vysvětlila vše co je potřeba. Děkuji vám za všechno paní doktorko!

Po silném dávivém kašli s plným nosem který nešel ani za mák uvolnit, 40°C horeček a silnou vyrážkou po celém těle jsem šel za paní doktorkou. Dala mi antibiotika s tím že je to jen silnější chřipka. Cca po týdnu jsem tam šel znova s tím že se to jen zhoršuje. Řekla mi, že mám pokračovat v léčbě, a že je to naprosto normální, Po dvou dnech jsem skončil na JIP v Ostravě se zvětšenými ledvinami a játry, zánětem průdušek, mononukleózou a s alergii na lék, který mi pořád paní Kirkopulosová vnucovala.

od této pani doktorky jsme odešli, poté, co mou dceru nechala 7dní v horečkách a léčila ji na virózu a ona přitom měla zánět středního ucha....což jsme zjsitili, až jsme asi počtvrté požádali paní doktorku o doporučení k ušnímu...takže nedoporučuji..

F

Asi nejhorší paní doktorka co znám, jako dítě jsem se bála k ní chodit. Vždy byla chladná a nepříjemná. Můžu být ráda, že k této doktorce už nechodím. Opravdu nedoporučuji.

Nemohu tuto doktorku doporučit. Chodila jsem k ní, v podstatě vždy byla nepříjemná, chladná, nedokázala pochopit, že dítě se některých zákroků bojí, k rodičům je přezíravá. Ani po odborné stránce to není žádná sláva, rozběhlý zápal plic diagnostikovala jako alergii. Jsem ráda, že už jsem u jiného doktora.

S paní doktorkou jsme velmi spokojeni po odborné i lidské stránce. Syn po nás zdědil bohužel ne příliš dobrý zdravotní potenciál a paní doktorka nám velmi pomohla a pomáhá. Je velmi ochotná a příjemná. Veškerá vyšetření a odběry jsou v pohodě, syn se u paní doktorny nebojí a velmi si ji oblíbil. Paní doktorka překonala i synův strach z odběrů krve, jelikož měl špatnou zkušenost z nemocnice, ale u NAŠÍ PANÍ DOKTORKY je to vždy bez slzičky . DOPORUČUJEME!!!!

Myslíte, že pokud by se paní doktorka dopustila tak závažné chyby jak tvrdíte, tak by ještě ordinovala?Jistě že ne!Nad doktory je neustálý dohled a veškerá jejich rozhodnutí jsou bedlivě kontrolována.Je opravdu smutné a až nechutné jak se k doktorům chováme my v Česku.Oni nám a našim dětem zachraňují životy!!!!Pomlouváme je,vymýšlíme si nesmyslná obvinění.Naši doktoři patří ke světové špičce a věřte tomu,že vím o čem mluvím.
Raději si své osobní antipatie vybíjejte jinak, není vhodné takhle hanit poctivou a obětavou lékařku jako je paní doktorka Kirkopulosová. Mám k ní opravdu velmi kladný vztah a i má dcera, která k ní dříve chodila, svěřila své milované děťáko a mého vnoučka do rukou paní doktorky, jsme jisté že je v dobrých rukou.
A Vám paní doktorko, přejeme pevné nervy a děkujeme Vám za vše! Jsme s Vámi, držte se!