Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Luc Svoboda
Pani doktorka Kalvachova je jednoduse jednorozec. Svou empatii, lidskosti a srdecnou, uprimnou ochotou pomoci se naprosto odlisuje od ostatnich kvalitnich lekaru. Se svym otevrenym propacientskym pristupem je to doslova vysnena obvodni lekarka. Rozhodne doporucuji.
K paní doktorce chodím už nějaký čas. A musím opravdu ze srdce říct, že paní doktorka je úžasná. Se vším poradí, vysvětlí. Vždy ví co dělá. Tak i sestřička je úžasná, hodná a pomůže se vším co je potřeba. Opravdu doporučuji, kéž by takových doktorů bylo více.
Jana M.
Paní doktorka je nejúžasnější. Je strašně milá, ochotná a pečlivá. Nikdy jsem se u doktora necítila takhle dobře. Nenasazuje všem antibiotika ve dveřích, neléčí metodou "pokus omyl" - na vše vám raději udělá testy, než předepíše adekvátní léčbu (což můj předchozí lékař nedělal). O své pacienty se opravdu zajímá. Ani v čekárně se nečeká dlouho a sestřička je také moc milá a ochotná.
Karel
U paní doktorky jsem byl pár let, řešili jsme jen drobné nemoci. Paní doktorku vřele doporučuji, vždy s ní byla výborná domluva a všechna léčení dokázala dobře vysvětlit.
Jana Ševčíková
Jsme u paní doktorky v péči prakticky celá rodina (až na dosud neplnoleté děti). Je to nejlepší doktorka jakou znám, odborně a lidsky naprosto skvělá. Řešili jsme spolu již mnoho potíží, nemocí, starostí a bolestí. Díky jejímu přístupu a pečlivosti vždy zdárně. Je to praktická lékařka, ke které jdete s hlubokou důvěrou. Sestřička je také jednička! Děkujeme vám celá rodina a jsme rádi, že jsme u vás!!!
Host
Skvělá a mimořádně lidská lékařka.
Janatová
Paní doktorka Kalvachová je nesmírně ochotná, spolehlivá a erudovaná žena s velikým citem pro lékařskou etiku. Léčí již dlouhá léta moji starou matku, nyní upoutanou na lůžko a mně nesmírně podporuje a pomáhá v náročné péči o ní. Sestřička je vždy ochotná a milá, skvěle odebírá krev! Je to velká úleva být v péči tak dobré a milé lékařky i sestřičky.
Paní doktorka je vynikající lékařka a skvělý člověk. Je pečlivá a moudrá. Přála bych si, aby takoví byli všichni doktoři. Nechci se rozepisovat o podrobnostech. Ze zkušenosti však vím, že si dovede poradit i s velmi komplikovanými a zamotanými zdravotními stavy. Sestřička je taky úžasná. Nedám na ně dopustit :-)
Vysoká odborná úroveň a velmi příjemné vystupování.
Paní dr. Kalvachová je výborná lékařka, vždy jsem byla velmi spokojená. Vynikající přístup k pacientům, nadstandardní ochota, pečlivost. Moc mě mrzí, že jsem ji kvůli stěhování do jiného města musela "opustit". Jana D.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze