zdenekke
chodím k pani doktorce už 15 let.Je velmi citlivá a profesionalní.Jeji korunky drží a nevypádavají.Když už dojde k trhání zubů tak nejdřive vás veme na rentgen aby zjistila jestli by nešel zachránit.Každopádně vřele doporučuji.
Kahánková
Vynikající odbornice jak na protetiku, tak na ostatní.Velmi milá, vstřícná a laskavá.
Pracuje pečlivě a ohleduplně.Poctivě dodržuje objednací dobu.Mohu jen doporučit.
Didi
Doktorka Jiříková je legenda mezi zubaři, je to velmi dobrý zubař a své práci rozumí. To že tam občas není,může znamenat že má nějaké zdravotní potíže vzhledem k jejímu věku to není nic neobvyklého. Každopádně je moc milá.Po pracovní stránce super. Doporučuji
Paní doktorka je sice milá, ale co se týče pečlivosti, tak hrůza. Jsem ráda, že jsem přešla k jinému zubaři, neboť bych byla zachvíli asi bez zubů, s jejím přístupem, kdy malý kaz zaplombujem příště apod...
rodina
K Paní doktorce chodíme celá rodina a nemužeme si ji vynachválit děti se sice bojí jako všude jinde ale je na ně opavdu moc trpělivá
SIMONA
JSEM VELMI SPOKOJENA NIKDY JSEM NEMĚLA PROBLÉM
rokcká
Velmi neprofesionální přístup,několikrát po sobě i přesto,že měla objednané pacienty nedorazila,neordinovala,od sestry žádná informace,sedíte v čekárně dokud se neupozorníte,že jste objednán.Poté se dozvíte,že jste si v práci vzal již podruhé náhradní volno zbytečeně.A když náhodou ordinuje,je z ní citi alkohol a ještě k tomu vás skasíruje za jednu plombu tolik,co jiný stomatolog za 4 plomby.
pd
vynikající specialista