Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Endoskopie
Prof. MUDr. J. Betka - ORL s.r.o.
Komplexní služby v celé oblasti orl
Ultrazvuk
Prof. MUDr. J. Betka - ORL s.r.o.
s dlouholetou praxí v zahraničí (Anglie, Švýcarsko, Polsko), specializace ultrazvuk krkčních oblastí
Marie
Paní doktorko neskutečně vám děkuji!! Nejen že jsem nikdy nepoznala tak profesionální a milí přístup od první chvíle jsem se u paní doktorky cítila dobře a ona sama věděla že se semnou něco děje stejně jako já , ale jako jediná to vzala do rukou a poslala mě na testy (Boreliózu) a ano přišlo se na to že jsem pozitivní nebýt vás tak by na to nikdo nepřišel tahají mě od ledna po různých vyšetření a presto jsem pořád omdlevala ,cysty, bolesti hlavy atd... bylo mi hrozně špatně děkuji paní doktorko moc ráda se u vás po udzravení ukážu
Kristýna
Paní doktorka je příjemná a působí velmi profesionalně, moji důvěru si získala na první dojem. Vysvětlila srozumitelně léčbu, nenasazuje hned zbytečně ATB, když to ještě nepovažuje za nezbytné.
Iva Hejzlarová
Nejsem odborně vzdělána v medicínském oboru, tudíž pokud se můj stav zhorší po podání a následné změně antibiotik a po návštěvě pohotovosti mi je doporučena kontrola, jdu tedy za ošetřujícím lékařem, který mi léčbu nasadil. Nevidím jediný důvod, aby byla paní doktorka arogantní a chovala se, jako kdybych ji obtěžovala, poslechla jsem pouze radu lékaře z pohotovosti. Paní doktorka mne odkázala na mého praktického lékaře, ten však nemá k dispozici výsledky výtěrů ani neví nic o stavu, ve kterém jsem přišla a nevidím důvod, aby ORL diagnozu řešil praktický lékař. Za mě tedy po stránce znalostí v oboru nemám problém, ale bohužel její působení v ordinaci na Praze 8, na poliklinice Mazurská jen poškozuje dobré jméno této ordinace
denisa
Pani doktorka se nam od zacatku snazila vnutit ATB i po negativnich vysledcich z vyteru na bakterii a za situace, kdy dite nemelo teplotu. V patek jina pani MUDr. akceptovala ze ATB neni potreba. Nedoporucuji.
Sabrina
Janina
Paní doktorka je profesionál, důkladně vás vyšetří, dobře komunikuje a vysvětlí vše potřebné. Bohužel, její sestra tento dobrý dojem zcela kazí. Je arogantní, nepříjemná, a působí dojmem, že jí pacienti velmi, ale opravdu velmi obtěžují...
Františka
Paní doktorka je moc milá, ochotně vše vysvětlí, poradí. Mám jen jednu výtku, trošku zbytečně posílá na radiologická vyšetření (provádění preventivního CT je v rozporu s Doporučeními pro lékaře indikující radiologická vyšetření). Velké minus je velmi nepříjemná sestra.
Romana Š.
U paní doktorky jsem byla nedávno 3x na Poliklinice Vinohrady. Paní doktorka Jeníková je velmi příjemná, pečlivě se vyptá na problémy i anamnézu. Vždycky vysvětluje jak Vás bude vyšetřovat a proč. Ochotná se s pacientem bavit o alternativách léčby a přizpůsobit se tomu, co Vám vyhovuje. Léčba byla hrazena na pojišťovnu, nic jsem nedoplácela (vyjma léků v lékárně ... ale o tom mne paní doktorka předem informovala). Romana Š
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze