Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
L.T.
Nechápu jak může mít lékař takové hodnocení, nulová empatie, nulová snaha cokoli řešit. Pokud se jedná o přípravu poukazu na brýle, tak asi bude lékařka v pořádku, ale jakmile člověk příjde s jiným problémem, absolutně u ni nepochodí. Jak může tato lékařka být zároveň provozovatel ordinace o 6 doktorech? Šílený zážitek, který tato paní s pocitem poloboha připravila hned po ránu (možná se někdo špatně vyspal) :)
E. Švabíková, Chomutov
Zkušená a milá lékařka i sestra. Jezdím zdaleka a neměnila bych.
Ivana V.
Paní doktorka je velmi příjemná a ochotná., stejně jako její sestřička. Vzala mě bez objednání, pečlivě mi přeměřila zrak, oční tlak, apod. Naštěstí můj problém nevyžadoval závažnější zásah. Děkuji a doporučuji.
Daniel
Čistá a moderně vybavená oční ordinace. Prohlídka proběhla (na základě objednání) bez čekání a v předem dohodnuté době. Paní doktorka i sestřička mají milý vstřícný přístup. Z laického pohledu kvalitně odvedená práce při prohlídce/diagnostice, včetně následné diskuze nad diagnózou. Doporučuji.
Kreatura
Neskutečně milá a hodná paní doktorka i sestřička. Vzaly mě jako akutní případ i mimo ordinační dobu pro neobjednané vyhrazenou...
Bal
Velmi prijemna a silovna pani doktorka. Delala nasi male dceri pruplach oka a diky jejimu milemu pristupu to nebyla zase az takova hruza.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze