MUDr. Alena Hornová

Přiblížit mapu

I
Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař stomatolog • Jiný

Dobrý den. Paní zubařka je vlídná. Nikdy mi žádné produkty nenabízela.Před zákrokem se vždy ptá na umrtvení. Ceny od mých známých můžu srovnat. Jsou rozhodně levnější, než u kolegů. Mucková

Umístění: Praktický lékař stomatolog • Zubní kaz

K paní doktorce jsem chodila asi rok. Čím déle jsem u ní byla tím se chovala hůře. Odmítala umrtvení s tím že to zvládnu, i když jsem se vrtěla bolestí v klidu pracovala dále. Ať už šlo o velký kaz nebo maličký, žádné umrtvování. Také si účtovala dost vysoké ceny, ani mi neřekla za co. Vnucovala mi v ordinaci produkty, které jsem nepotřebovala. U nynějšího zubaře neplatím vůbec nic ani za plombu. Velmi neprofesionální, nepříjemná paní co neřeší bolest pacientů...

I

Paní zubařka se mi ze začátku zdála velmi milá a šikovná. Bohužel se brzy začala projevovat vůči sestřičkám dost pedantsky a pacient byl pro ni jen prostředek k výdělku. Začala.si nechat doplácet obyčejné plomby od pacientú, a když se to lidem nelíbylo, změnila taktiku a nabízela lepší tmavé plomby za doplatky a ne malé. Plomby ale kvalitnéjší nejsou. Zacala být arogantní a hlavně opravovala zuby sama po sobě. Už jsme se u ní necítili dobře tak jsme odešli. Nyní máme skvělou zubařku, milou, šikovnou a nechce platit za každý prd.

Poprvé jsem šla k paní doktorce s velkou obavou, jak vše bude probíhat. K mojí bývalé zubařce jsem se vždycky bála chodit, protože byla tak trochu "saďour". Nicméně u paní doktorky Hornové jsem poprvé zažila, jak má skutečně vypadat zubařské ošetření a také to, že nemusí být bolestivé. Stačí jen chtít.
Musím říct, že paní doktorka je člověk na svém místě. Je to profesionál a líbí se mi i její (a také sestřičky) smysl pro humor.

Jako většina lidí jsem měl i já panickou hrůzu ze zubařů, od té doby co jsem v péči paní doktorky, tak se zubařů nejen že nebojím, ale dokonce se někdy i těším, a to nejen proto, že je paní doktorka zručná a vše vám vysvětlí, ale i proto, že vám nedovolí vaší nerozhodností trpět, vždy chce od vás jasné stanovisko a to na ni oceňuji. Takových lékářů by mělo být více.

Paní doktorka je výborná. Když jsem k ní poprvé přišla, klepala jsem se jak osika. Takto vystrašenou pacientku s panickou hrůzou ze zubařů už asi dlouho neměla. Pomohla mi s akutním problémem, a to bezbolestně, klidně, s lidským přístupem. Sestřička je také velmi příjemná. Děkuji.

paní doktorka mi vždy pomohla, doporučuji.

prostě skvělá