Litoměřice
Lidická 14, Litoměřice
Hledejte v názorech
Karolina Adamcová
Výborná a velmi lidská lékařka. Maximální spokojennost už téměř 30 let.
Tereza
Paní doktorka je skvělá, chodím k ní už skoro 30 let, vždy velmi milé profesionální jednání, moc mi pomohla při problémech s otěhotněním, vše řeší zavčas, nikdy nic nepodcenila. Mohu jen doporučit.
trejbalova.k
Nejhorsi gynekolozka kterou znam! Vzhledem k hroznym zkusenostem cele me rodiny i mě. Absolutne nedoporocuju. Je sice mila, ale z lekarstvi si na skole nevzala asi vubec nic ;)
mikeskova224
Už p.doktorce chodím hodně let.Má profesionální vztah k ženám.
Jsem velice spokojená s jejím přístupem ke mě.
hankadrobna
Paní doktorka je velice milá, příjemná a vždy má slova povzbuzení a hlavně zájmu, Vždy se zeptá, jak se nám daří, zda je vše v pořádku. Chodím k ní již víc jak 10 let a neměnila bych.
Ivana Plecitá
Dobrý den, k paní doktorce chodím již 18 let a jsem moc spokojená. Dnes už chodí k paní doktorce i mé dcery. Díky paní doktorce mám i mladší dceru. Měla jsem velké zdravotní potíže a paní doktorka mi pomohla. Moc děkuji za profesionální a hlavně lidský přístup. Ivana
Katka
Maximální spokojenost- již 18 let.
Lad'ka
Paní doktorka je skvělá,prožila se mnou období ,kdy jsem jí v ordinaci brečela,že chci druhé dítě.Byla u toho ,když se mi konečně to druhé děcko narodilo.Utěšovala mě,když jsem otěhotněla s tělískem a musela na interupci.Vydržela to se mnou, když jsem usilovala o třetí dítě a nevzdala to, ani když jsem za ní přišla,že budu mít čtvrté miminko.Věřte,že další děcko už neplánuju a určitě neplánuju ani změnu paní doktorky.
Je to ta nejlepší doktorka co kdy mohla mít, je velmi milá a sympatická vždy se vším poradí a vždy pomůže :)
jsem maximálně spokojená