Audiologie

Ušní mikroskopie

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Ostatní služby

Prof. MUDr. J. Betka - ORL s.r.o.

druhoatestovaná zkušená lékařka s dlouholetou praxí v oblasti ORL dospělých i dětských pacientů, dříve vedoucí lékařka ORL odd. Fakultní polikliniky VFN.

I

S paní doktorkou mám jen velmi dobré zkušenosti, je vždy milá, nikdy dlouho nečekám a její citlivý přístup spolu s výbornými výsledky rozhodně zaslouží kladné hodnocení. Naposledy mě dokázala zbavit úporného kašle, který praktický lékař " léčil " čtyři měsíce. Děkuji pani doktorko!

Mám velmi dobrou zkušenost s paní doktorkou, nejen že mi pomohla hned při první návštěvě, ale působí velmi příjemně. Ordinace je skvěle vybavená a sestřička je hodná. Zákrok, který byl u jiného lékaře opravdu velmi bolestivý mi provedla naprosto bez bolesti. Děkuji moc a doporučuji.

My máme s paní doktorkou velmi negativní zkušenost. Píchala dcerce uši, jedno ucho jí píchala na dvakrát, což se mi ještě nikdy nestalo..... a když jsem chtěla ouška odsát řekla pejorativním tónem, že odtékají dobře a že tedy nechápe proč. Nakonec jsme skončili večer na pohotovosti, protože malá pořád plakala a ulevilo se jí, až po odsátí.

Mám velice pozitivní zkušenost s paní doktorkou, která je milá a ve svém oboru jistě profík. Dostal jsem od ní také spoustu užitečných rad a dobrých doporučení, za které i touto formou děkuji. Pokud hledáte odborníka s pozitivním a milým přístupem k pacientovi, pak můžu paní doktorku i její sestřičku vřele doporučit. :-.)
JL

Za poslední dobu je to nejlepší lékařka, kterou jsem poznala. Zavolám, nečekám, jsem ošetřena. Perfektní spolupráce, kudy chodím, tak chválím!!! Sestřička také moc příjemná!! Nasadila mi celkem jednoduchou léčbu a zbavila mě dlouhodobých potížích, ne jako obvoďák!!!! Děkuji moc!!

Úžasná paní doktorka. Když jsem tam byla poprvé, působila moc příjemně a mile, to samé sestřička - to je v dnešní době zázrak! Na nic nečeká, okamžitě jedná a snaží se o co nejrychlejší jednání. Děkuji za ní!