Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Karolína Dohnalová
Paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné. Komunikace na jedničku. Vždy velice pečlivé a vše vysvětlí. Malá byla po očkování nadměrně podrážděná a plačtivá, paní doktorka nás bez přemlouvání objednala na neurologii. Když měla malá e coli a vysoké horečky, mohla jsem zavolat kdykoliv. Nesmírně si za tuto péči vážím a určitě bych mohla doporučit.
MV
Pani doktorka i sestricka jsou lide na svem miste, vzdy prijemne a vstricne, pritom profesionalni a peclive.
blizenkyne
Chci si paní doktorku i se sestřickou moc pochválit. Když mi dcerka onemocněla o víkendu a poslala jsem SMS, paní doktorka mi během chvíle volala a poradila mi jet okamžitě na Pohotovost s dcerkou a díky této radě a skvělému přístupu, neskončila dcerka na kapačkách, byla už na kraji zhroucení ze zvracení, dali nám čípek proti zvracení, který zabral, a pokaždé při jakémkoliv mém dotazu vím, že ji to není na obtíž jako původní doktorce mojí dcerky.
Škoda, že jsem o paní doktorce nevěděla hned po narození mé holčičky, ale jsem vděčna i za pozdější zjištění, že existuje někde tak úžasný přístup.
Děkujeme
Eva Jelínková
Zuzana Reiterová
Paní doktorka je úžasný odborník se srdcem na správném místě. Vždy má naprosto profesionální přístup a z mého i partnerovy pohledu poskytuje nadstandardní péči svým malým pacientům. Je otevřená diskuzi a trpělivě vždy vše vysvětluje nám jako rodičům. Nečiní jí problém v případě potřeby konzultovat s jinými odborníky. Ke svým pacientům má opravdu osobní přístup a když jsme byli s akutními horečkami se synem hospitalizováni v nemocnici, tak její péče neskončila u pouhého odeslání do nemocnice, snažila se nám být podporou i v nemocnici. Když jsem hledala lékaře pro syna, nemohla bych mít větší štěstí, než když jsem na internetu našla paní doktorku. Sestřička je také vždy milá a usměvavá. Návštěva u paní doktorky je vždy příjemná.
Lenka
Velmi milá a vždy dobře naladěná lékařka i sestřička. Obě mají trpělivý přístup k dětem. V ordinaci se nezačne vyšetřovat hned od dveří, ale nejprve je dítěti nabídnuta hračka či sladkost, konverzuje se s ním, aby nebylo nervózní a neodnášelo si z ordinace zbytečně trauma. Lékařka, která své názory a postupy nenutí, ale doporučuje, nemá problém se s rodičem domluvit a přijímá jeho názory, byť jsou třeba odlišné od jejích. Bere rodiče jako rovnocenného partnera. Konečně lékařka, u které se necítím jako její podřízená. Z každé návštěvy paní doktorky jsem měla já i dcera velmi dobrý pocit, dcera nikdy neodcházela s pláčem, naopak se k paní doktorce vždy těší. Děkuji za takový přístup.
lucieeburianova
Mohu jen doporučit,paní doktorka má úžasný přístup k dětem i k dospělým vse dokáže krásné vysvětlit. Nejednou nám pomohla a mohu říct že nám zachránila syna a tím to neskončilo do konce se dále informovala i na jeho stav po operaci a psala sms..neznám nikoho tak lidského a obetaveho pro svoji práci. .je to Mudr na švem miste.
poceto
Pakliže chcete lékaře, nikoliv doktora, obraťte se na tuto paní doktorku. My si jí vybrali na doporučení a dobře jsme udělali. Bohužel se stalo, že nám náš drobeček onemocněl ošklivou virozou. Paní doktorka nám byla po celou dobu nemoci nápomocna, mohli jsme jí volat takřka ve dne v noci, kolikrát volala i sama, jak se drobek má. Nakonec, když horečky neustupovaly, nám paní doktorka vyjednala hospitalizaci v Dětské nemocnici tak, abych mohla být na pokoji s malým. A i přes to, že nás předala do nemocniční péče, tak několikrát denně volala a smskovala, jak to s námi vypadá.
Takový přístup je dneska už spíše vzácností a proto jsem za něj velice ráda.
Sestřička je také moc hodná, sloužívá také na dětské pohotovosti, díky čemuž jsme tam pak měli trochu "protekci", protože už o nás vše věděli a myslím že i přístup byl jiný.
Prostě: pakliže chcete v Brně najít dobrého pediatra, obraťte se na paní doktorku. Je starostlivá, léči, nikoliv jen ordinuje.
Janča
Výborná lékařka, profesionální přístup. Vždy se ji dovolám (i v neděli večer). Vše vysvětlí, do ničeho nenutí. Zatím vždy diagnostikovala správně. A sestřička je úplný anděl!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně