Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
janecekr
Byl jsem po urázu , byl jsem velmi spokojeny ......................děkuji pani Doktorce i sestřičce...
plasun.michal
Tak paní Fojtíková je taková ráznější, ale rozhodně není nějak arogantní, nebo špatná. Mě připadá naprosto v pohodě a sympaticky. Sestru neřeším, ta mě neléčí.
tomas.j11
Náhodou jsem zde narazil na stránku s hodnocením p.doktorky Fojtíkové. Je to už sice dávno, nevím a nechce se mi pátrat kdo je v současnosti sestřičkou v ordinaci p.Fojtíkové, ale nedá mi to, abych nevložil část mého dopisu, který jsem tehdy napsal do bohumínského Oka:
"Má tříletá dcera se dostavila k očnímu vyšetření 9.listopadu se svými prarodiči v době vyhrazené dětem.Vůči těmto pacientům je obzvlášť třeba vyzbrojit se trpělivostí a porozuměním. Právě naopak, bez dostatečného vysvětlení co se bude dít, se zdravotní sestra Jaroslava Šimurová snažila naši dceru přimět k přečtení znaků, které byly pro ni naprosto cizí.. Poté, co má dcera opakovaně nespolupracovala a začala plakat, jí p. Šimurová řekla: „Když jsi hloupá, tak jsi hloupá.“ Dcera se ještě ten večer u nás, rodičů, ujišťovala, že hloupá není. Nejjednodušší možná bylo ji ubezpečit, že hloupá není ona, ale ta paní v bílém plášti. Místo toho jsem pár dní nato navštívil na středisku p. Šimurovou. Představil jsem se, vysvětlil proč jsem přišel a zeptal se, zda jí připadá její jednání s tříletým dítětem vhodné. Na nic si nepamatovala a prý neví, co kdy řekla. Pak jsem chtěl mluvit s její nadřízenou, Mudr.Alenou Fojtíkovou. Myslel jsem, že ji bude zajímat, jaký přístup k pacientům má její sestra. Paní Fojtíková sdílná rovněž nebyla, spěchá domů a jak můžu dokázat, že se to stalo právě tak. Navíc děti tohoto věku prý stejné znaky běžně čtou."
Nevím, jestli to opravňuje p.Šimurovou k podobným výrokům, ale pro naši rodinu návštěvy oční ordinace na zdravotním středisku v Bohumíně skončily.
Nyní chodím k jiné očařce, Dr.Jarmile Warzechové, a setkávám se se vstřícným jednáním nejen p, doktorky, ale také její sestry, p.Seberové.
beatmastadaz
U paní doktorky jsem byl dnes. A upřímně musím konstatovat že tak otřesné chování, jak její, tak milé paní sestry jsem snad ještě nezažil. Možná jsou obě , už z podstaty takové jakože rázné, ale to asi nebude ten správný přístup jak se bavit s chudáky pacienty kteří přijdou s problémem.
Profesionální přístup, moderní vybavení, vše ok a odsýpalo to rychle.
Když tady ale čtu ty komentáře, musím se zastat sestry. Ty lidi tam aspoň při mé návštěvě byli děsní. V čekárně dost lidí a někteří se tam jdou vyloženě vykecávat, případně si zanadávat, sestra pak musí funguvat tak trochu jako vyhazovač, je mi líto jí a ne vás co tam chodíte otravovat, protože se doma nudíte. Zažil jsem doktory a sestry, co si rádi povídali, ale co z toho, když vy spěcháte třeba zase do práce. Kdyby to tak nebylo a s každým se mazala jako s malým dítětem, tak byste v čekárně seděli dodnes. Jste u doktora ne u kadeřnice!
Dobrá diagnostička a vybavenost vyšetř.přístroji je velmi dobrá.
S její odbornou péčí jsem spokojená.
J.K.
velmi dobrá paní doktorka,vstřícná,skvělý přístup
martina
Paní doktorka milá, hodná, odborník. Jsem s její léčbou spokojená. Vždy vše vysvětlí, poradí. Opak je její sestřička. Ikdyž musím říct, že i ona se mírně zlepšila. Asi tou konkurencí o patro výš. Už alespoń nenadává okamžitě co přijdete do čekárny, jen je prostě nepříjemná, pořád jakoby naštvaná.....
B.J.
S prací paní Doktorky jsem spokojen,ale její zdravotní sestra ji kazí dobrý dojem.Takový nepříjemný přístup sestry jsem nikde jinde nezažil.Bylo by dobré kdyby si paní doktorka poslechla někdy lidi z čekárny.
Uherková
Zanedbala dětskou oční vadu mé dcery!