Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
kamil.sip
Paní doktorka Černá zemřela na jaře 2012. Chodil jsme k ní jako malej kluk do Lipovky. Měl jsem jí rád. Paní doktorko - děkuji.
Výborná dobrá dětská obvoďačka, za 18 let jen samé dobré zkušenosti.
K..S
Velmi dobrá, milá a schopná lékařka.
Opravdu hodná a milá doktorka:-)
P.Jiránková
nejlepší doktorka
Petra J.
chodila jsem k ní od malička.mám ji ráda,je opravdu dobrá,nikdy nezklamala:-)
Michal
Musím říct že naprosto nesouhlasím s tím kdo říká že je tato lékařka špatná ... ano možná že její metody jsou občas trochu zastaralé ale myslím si že je to ta nejlepší lékařka co znám a rád bych ji všem doporučil a vím co říkám protože k ní stále chodím :)
Lukáš
Nejlepší pediatr v Teplicích. Milá a laskavá. Většina mých kamarádů u paní doktorky taktéž "vyrostla" stejně jako já sám.
Katka
K paní doktorce jsme chodili se starším synem něco přes dva roky. Nebyla jsem ale spokojená, takže jsme si našli jinou paní doktorku. Paní doktorka Černá je sice laskavá k dětem, ale její léčebné metody odpovídají podle mého názoru jejímu již důchodovému věku. Mám pocit, že se od absolvování lékařské fakulty dál nevzdělává. Nebyla mi schopná poradit, co s kojením, když syn stále neprospíval (jediná rada byla přejít na umělé mléko). Řešením synovy zúžené předkožky bylo několikeré násilné přetažení, kterým se stav jen zkomplikoval (krvácení, zánět) a syn nadlouho kvůli velké bolesti ztratil důvěru k lékařům. Když její péči srovnám se současnou paní doktorkou mých dětí, je to nebe a dudy. Bohužel:-(