Mostní 818, Kralupy nad Vltavou
Ostatní služby
Psychoterapie
Mostní 818, Kralupy nad Vltavou
Petra Cafourková
Naprosto úžasná doktorka! Velice milá, empatická a uklidňující. Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a odcházela jsem s velice příjemným pocitem, s nadějí a úlevou, jakou jsem dlouho necítila. Jsem si jistá, že mi paní doktorka pomůže. Kéž by bylo takových lékařů víc.... Zkrátka, jsem nadšená!
N.D.
Úžasná paní doktorka, vždy se snaží vyjít vstříc a pomůže.Žádná čekací doba v čekárně.
Neměnila bych, děkuji.
Voldrich
Prostě lékař který dokáže vše super vysvětlit a hlavně se vším pomoci a poradit co se u ni lečim je mi o mnoho lépe moc dekuji pani doktorko
Jana a Petr
Za nás výborná doktorka vyslechne poradi lepší odborníci neznám.Vdycky se těším na jeji návštěvu.Moc milá paní doktorka.
Tereza
Za mě perfektní přístup a parádní péče. Hezky se s paní doktorkou povídá a její léčba vůči mně vyhovující. Jsem naprosto spokojená.
Martina B.
Paní doktorka je profesionálně na vysoké úrovni. Vyslechne, poradí a léky píše po zralé ůvaze. Není z těch kteří se pacienta snaží zbavit co nejdříve.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý večer mám moc velikou prosbu manžel má moc velké deprese má doporučení od lékaře k psychiatrovy pořád říká že umře že to nedá zhubnul a pořád spí straní se lidí nevím si už rady jak bych mu pomohla obešla jsem všechny lékaře v Děčíně a nikdo ho nepříjme maj plno prosím paní doktorko pomožte mu nevím na koho se už obrátit moc děkuji u vás jsem taky byla a sestra nás nevzala že máte plno prosím copak mu nikdo nepomůže děkuji za odpověd .
Dobrý den, jsem z Kralup nad Vltavou, MUDr.Blahůšková, nemám sestru, asi jste nekontaktovala přímo me. Volné termíny mám od poloviny března.