MUDr. Alena Blahůšková

Psychiatr, Psychoterapeut Více

Kralupy nad Vltavou 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

2 atestace v oboru psychiatrie, licence školitele, psychoterapeuticky výcvik SUR, prakticky cela škála nemoci psychiatrie, nepracuji s lidmi závislými na drogách.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Přijímám: dospělí

Psychoterapie

Jak fungují ceny?

Umístění: psychoterapie

Naprosto úžasná doktorka! Velice milá, empatická a uklidňující. Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a odcházela jsem s velice příjemným pocitem, s nadějí a úlevou, jakou jsem dlouho necítila. Jsem si jistá, že mi paní doktorka pomůže. Kéž by bylo takových lékařů víc.... Zkrátka, jsem nadšená!

N
Umístění: psychoterapie

Úžasná paní doktorka, vždy se snaží vyjít vstříc a pomůže.Žádná čekací doba v čekárně.
Neměnila bych, děkuji.

Umístění: psychoterapie

Prostě lékař který dokáže vše super vysvětlit a hlavně se vším pomoci a poradit co se u ni lečim je mi o mnoho lépe moc dekuji pani doktorko

Umístění: Jiný

Za nás výborná doktorka vyslechne poradi lepší odborníci neznám.Vdycky se těším na jeji návštěvu.Moc milá paní doktorka.

T
Umístění: Jiný

Za mě perfektní přístup a parádní péče. Hezky se s paní doktorkou povídá a její léčba vůči mně vyhovující. Jsem naprosto spokojená.

Umístění: jiné místo

Paní doktorka je profesionálně na vysoké úrovni. Vyslechne, poradí a léky píše po zralé ůvaze. Není z těch kteří se pacienta snaží zbavit co nejdříve.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý večer mám moc velikou prosbu manžel má moc velké deprese má doporučení od lékaře k psychiatrovy pořád říká že umře že to nedá zhubnul a pořád spí straní se lidí nevím si už rady jak bych mu pomohla obešla jsem všechny lékaře v Děčíně a nikdo ho nepříjme maj plno prosím paní doktorko pomožte mu nevím na koho se už obrátit moc děkuji u vás jsem taky byla a sestra nás nevzala že máte plno prosím copak mu nikdo nepomůže děkuji za odpověd .

Dobrý den, jsem z Kralup nad Vltavou, MUDr.Blahůšková, nemám sestru, asi jste nekontaktovala přímo me. Volné termíny mám od poloviny března.

MUDr. Alena Blahůšková