Pracuji primárně metodou krátké terapie orientované na řešení, která ve většině případů umožňuje dosáhnout výrazného pokroku v méně jak deseti setkáních. Daří se to zejména díky orientaci na budoucnost a na úspěchy namísto detailního zkoumání příčin a nezdarů. Lze si to představit jako hledání relativně jednoduchého klíče (řešení) i pro poměrně složitý a komplikovaný zámek (problém). Součástí naší společné práce budou mimo samotná setkání i vaše samostatné experimenty (či úkoly) v čase mezi nimi.

Office Park Nové Dvory

Psychoterapie • 1 600 Kč

Párová psychoterapie • 2 800 Kč +1 Více

Párové poradenství • 2 800 Kč

Platba po konzultaci

U tohoto specialisty zaplatíte po konzultaci. Zobrazit více

Online párová terapie • 2 800 Kč

Psychologická konzultace ONLINE • 1 600 Kč

Přijímám: dospělí

Způsoby platby: Bankovní převod

Platíte po online konzultaci.

Za konzultaci platíte až po jejím skončením a to formou bankovního převodu na základě vystavené fakturu s QR kódem pro maximální jednoduchost.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Psychologické poradenství

+1 služba

Jak fungují ceny?

I
Umístění: Online konzultace Psychologická konzultace ONLINE

Nejlepší terapeut, co jsem zkusila! Jak pan doktor píše, hledá hlavně klíč k problému a hned po prvním sezení (online) mi hrozně pomohl s panickým záchvatem. Po sezení pošle nějaké PDF dokumenty, všechny max 2 stránky, hlavně fakt. Dobře se to čte a taky to velice pomáhá.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Milá Ivo, moc si vážím Vašeho hodnocení i naší dlouhodobé spolupráce. Mám radost, když vidím Vaše pokroky a jak se Vám daří se zlepšovat v různých oblastech života (nejen v práci s panikou). Přeji Vám do dalšího roku vše dobré, mimo jiné i pevné psychické zdraví. :) Alek

Umístění: Online konzultace

Velmi mi to pomohlo. Rozebrali jsme celou situaci z zivotniho i pracovniho hlediska a prosli tuzne moznosti reseni. Udelal jsem za jedno jedine sezeni velky pokrok.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Michale. Jsem moc rád, že bylo naše povídání přínosné a pomohlo Vám se zase o kousek posunout. Držím Vám palce, aby se situace zlepšila a mohl jste se brzy zase těšit z takového života, jaký si přejete. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Pan doktor je úžasný. Opakovaně nás dostává z životních problemů. Opravdu z něj cítíte snahu pomoci.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Hano. Moc si vážím Vaší zpětné vazby. Je pro mne důležité vědět, že pro Vás naše sezení byla užitečná a dělá mi radost, když vidím, že se Vaše životní situace zlepšuje. Držím Vám palce, aby se tak dělo i nadále. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Se sezením jsem byl maximálně spokojený a pomohlo mi s urovnáním svých priorit v následujícím období v rámci svého budocího života.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Jakube. Velmi si Vážím vašeho hodnocení a jsem rád, že Vám naše setkání bylo užitečné a pomohlo si věci urovnat. Přeji Vám mnoho štěstí a zdaru na Vaší životní cestě. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory Párová psychoterapie

Nejlepší terapeut, hodný člověk, moc děkujeme s manželem!!!

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Silvie a Radku, moc mne Vaše zpráva potěšila, ale ještě více mne těší pokroky, které ve vztahu děláte. Dává mi to radost a víru ve smysluplnost mé práce a těším se s Vámi z toho, že se Vám daří lépe, že jste na dobré cestě. Alek

R
Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Podnětné setkání a je o čem přemýšlet :) Pan Lačev byl velmi otevřený a člověk díky němu přemýšlí o věcech i z jiných úhlů. Každopádně doporučuji :)

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Radime. Bylo mi potěšení být Vám průvodcem v obtížné životní situaci a pomoci Vám se v ní trochu zorientovat. Moc Vám přeji, aby se brzy rozřešila a aby se Vám dařilo. Děkuji též za doporučení. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Jsem maximálně spokojená, vřele návštěvu doporučuji

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Kateřino. Jsem moc rád, že Vám naše povídání bylo užitečné a přineslo Vám spokojenost. Velmi si vážím Vašeho doporučení. Tak zase někdy na viděnou. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Skvělé sezení. Dané postupy/rady jsem aplikovala do svého života a jsou mi moc nápomocné. Děkuji :)

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, A. Jsem nesmírně rád, že Vám naše setkání bylo užitečné a držím Vám palce, aby se Vám dařilo dobře. Alek

E
Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Byla jsem u p.Laceva dvakrát, pokaždé mi pomohl podivat se na problémy i ze strany, kterou jsem neviděla a po obou návštěvách jsem se cítila výrazně lépe s pocitem, ze cesta a řešení se nakonec najdou. Urcite jsem nebyla naposled. Dekuji.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Evo. Děkuji Vám za milou zpětnou vazbu. Mám velkou důvěru v to, že ač řešíte velmi obtížnou životní situaci, podaří se Vám najít cestu jak se s ní vyrovnat a opět se radovat ze života, najít optimismus a naději. Držím Vám palce! Alek

Umístění: Online konzultace Psychologická konzultace ONLINE

Moje první terapie u pana doktora byla mnohem příjemnější, než jsem si představovala. Pan doktor byl moc příjemný, chápavý a uměl krásně odlehčit situaci. Moc oceňuji shrnutí terapie, domácí úkoly a materiály po terapii na email pro každodenní připomínání. Děkuji :)

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Michaelo. Moc mne těší, že to pro Vás byla příjemná zkušenost. Věřím, že s Vaším problémem dokážeme pohnout a najdeme společně cestu k řešení. Držím Vám na ní palce! Alek