Psychologické poradenství • 1 600 Kč
Online psychoterapie • 1 600 Kč
Online párová terapie • 2 700 Kč
Psychologická konzultace ONLINE • 1 600 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Platíte po online konzultaci.
Za konzultaci platíte až po jejím skončením a to formou bankovního převodu na základě vystavené fakturu s QR kódem pro maximální jednoduchost.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Psychoterapie
Párová psychoterapie
Párové poradenství
Eva Rothbauerova
Byla jsem u p.Laceva dvakrát, pokaždé mi pomohl podivat se na problémy i ze strany, kterou jsem neviděla a po obou návštěvách jsem se cítila výrazně lépe s pocitem, ze cesta a řešení se nakonec najdou. Urcite jsem nebyla naposled. Dekuji.
Michaela
Moje první terapie u pana doktora byla mnohem příjemnější, než jsem si představovala. Pan doktor byl moc příjemný, chápavý a uměl krásně odlehčit situaci. Moc oceňuji shrnutí terapie, domácí úkoly a materiály po terapii na email pro každodenní připomínání. Děkuji :)
Lenka
Děkujeme moc, syn byl velice spokojený. Pan doktor je empatický a milý. Děkujeme
Antonín
Pan Lačev mi za hodinu sezení extrémně pomohl, již delší dobu jsem docházel jinam, ale sezení nebyla dostatečně efektivní, u něj je to přesný opak. Velká pochvala, již po první hodině sezení jsem cítil výrazný posun v mém problému. Velmi kladně hodnotím také jím zpracované materiály které se mého problému týkaly a které jsem si mohl odnést domů k prostudování. Palec nahoru!
IN
Hned v nekolika minutach po usednuti do kresla ze me spadla nervozita. Pan Alek umi naslouchat a klast spravne otazky. Prijemne prostedi, snaha pomoci. Jiz po prvnim sezeni mam pocit posunu vpred a veci vidim jasneji.
Dekuji
Karolina
Ten pocit, když si myslíte, že Alek vám již předal důležité poselství, návod na život a zpětnou vazbu na vaše trápení či pochybnosti. Domníváte se, že vše ostatní si zpracujete už sami.
Akorát se za nějaký čas dostaví zase úzkost a pochyby.
Vrátíte se tedy opět za ním do jeho útulného prostředí.
...Odcházíte jako rozzářené slunce s nadějí a vírou, že vše je v pořádku včetně vás samotných.
Vracím se, vracet se budu a rozhodně doporučuji a DĚKUJI.
Mgr. Alek Lačev, Ph.D.
Milá Karolíno, nesmírně si vážím Vašeho hodnocení a je pro mne povzbuzením v práci a důkazem její smysluplnosti. Držím Vám palce na Vaší životní cestě, jakkoliv může být plná překvapivých zákrut či odboček. A mám velkou víru v to, že se dokážete poprat s čímkoliv, co Vám život postaví do cesty. Přeji Vám tedy zejména mnoho elánu a sil. Alek
R.P.
Maximálna spokojnosť , vysvetlenie, pracovanie s problemom hned od zaciatku, bonusove materialy
Skvělý přístup
Moc děkuji za vyslechnutí, přilstup, vysvětlení a materiály pro další postup.
Také za následné zaslání informací mailem. Jsem rád za následné dosledování klienta
Aneta
Dnes jsem měla s panem Alekem první sezení a mohu jedině doporučit. Velmi příjemné sezení nad moje očekávání, ihned jsem se cítila lépe a dostala jsem mnoho užitečných rad.
M.Š.
Dnes jsem absolvovala první návštěvu u pana Aleka Lačeva. Musím přiznat, že zprvu jsem byla lehce skeptická, jelikož za devět let řešení svého problému jsem navštívila již řadu odborníků. Pan doktor byl ovšem první muž. Vždy jsem vybírala ženy. Pan doktor mi "sedl". Jeho přístup byl jiný, ale lidský, přirozený, konečně. Konverzace byla příjemná, přínosná, ulevilo se mi, cítím se mnohem lépe. Určitě jsem nebyla na první/poslední terapii. Rozhodně doporučuji návštěvu, pokud váháte. Moc díky za vše
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze