ZS
Velká spokojenost se zákroky.
Vždy pan doktor vyšel okamžitě vstříc.
Pan doktor i paní sestřička velice příjemní.
Simona K.
Pan doktor je odborník na svém místě. Veškeré úkony činí s největší profesionalitou. Ochotný, příjemný, milý. Veliká spokojenost, jsem u něj již několik let a úplně a vždy bylo vše v naprostém pořádku. Doporučuji.
Lucka
Pan doktor byl sympatický a příjemný, docházela jsem k němu 2 roky. Jediný zákrok, který jsme u něj podstoupila, bylo ošetření kazícího se zubu bílou plombou. Po 3 letech mě tento zub začal velmi bolet. Zašla jsem k jinému zubaři, který mi vysvětlil, že tento typ bílé plomby sice dobře vypadá, ale časem se "smršťuje" a ve vzniklém prostoru mezi zubem a plombou může vznikat další kaz. No zkrátím to: panem doktorem ošetřený zub byl kompletně zkažený pod plombou a jeho opravení bylo pak velmi drahé. Navíc jsem u něj nikdy nezažila rentgen zubů.
Pan Doktor Chládek je velmi dobrý zubař s milým přístupem, který dbá na to aby pacient zbytečně neutrácel peníze (světlá vyjímka mezi zubaři) Ale pokud budete mít různá přání, která jsou z jeho pohledu zbytečná, nečekejte že vám je odkýve a realizuje.To se raději obraťte na zubaře, který si nehraje na zdravotní pojištění a platí se u něj na dřevo:-)
Pan Chládek mi na 2. stupni ZŠ osobně vytrhl dva krásné zdravé zuby a na jeho doporučení mi má praktická lékařka vytrhla ještě jeden. Vše proto, aby se mi zuby "srovnaly". Chvíli jsem pak nosila vyndavací rovnátka a pak už se nedělo nic. Výsledkem je, že mám obrovské mezery v horní řadě, budu muset v dospělém věku nosit stálá rovnátka a pravděpodobně si budu muset nechat dát implantáty. Zkrátka pan doktor pokazil, co se dalo. Kdybychom žili v Americe, tak bych ho zažalovala a musel by platit vysoké odškodné. Takhle si tady můžu akorát stěžovat a všem vzkázat: K Chládkovi NIKDY nechoďte!!!!
Josef Holenda
Jsem s jeho prací velmi spokojen!
Lenka
Je to nejlepší zubař a špička ve svém oboru.
LD
Velmi sympatický, slušný a šikovný doktor, chodím k němu odmala a nikdy jsem s ním neměla sebemenší problém.
Doporucuji.Jen by mohl více znecitlivovat a méně hovořit.Jinak je mily a vstřícný.
...
Velmi dobrý lékař, ochotný, milý, šikovný. Jen ta jeho zdravotní sestra je protivná.. :-(.
Doporučuji!