Eva Emini
K negativním názorům bych uvedla, že každý má svobodnou volbu lékaře a pokud není spokojen je přece jednoduché lékaře změnit. Nejsem žádný hypochondr ani vyžadovatel nejdražších léků, ale pokud mne opravdu něco bolí a to tak, že se to nedá vydžet a je na mne vidět jak mi je, tak vždy diagnoza dr, Všetečky byla naprosto přesná a během pár hodin se mi ulevilo a to je jediné co opravdu nemocný pacient přece ocení - odstranění bolesti. Komentáře, že nechce něco napsat jsou hloupé a jejich pisatel zřejěm neví co to bolest je.
Eva Emini
janosikova
S doktorem Všetičkou mám špatnou zkušenost,jelikož nechce napsat léky,které klient potřebuje k jeho potřebě.
Havlíčková Krystyna
Náš pan doktor je u mně zlatíčko a sluníčko,vždy Vás v ordinací pivítá z usměvem,sice řekne že,taky měl,ale dokáže pomoc a samozřejmě i vyléčí,všechny nemocý které njsou jako praktícký lekař nevylečí a nemůže vám hned určit diagnozu,ale okamžítě vás pošle na odborné vyšetření aby se zjistilo co vám je a co za nemoc vás trápí,velmi mí pomohl a dostal mně z mého trápení.Moje hodnocení na pana doktora je,že je znameníty a vstřícný a nedám na něho dopustit.Vřele doporučuji.
S panem doktorem jsem spokojený, doporučuji
Hodnocení pode mnou-může napsat nějaká zapšklá ženská,které zrovna nevyhověl,pana doktora znám velmi dobře a je to normální mužský!
Domkař
Zachranil mě život, co více uvádět.
Vdecny pacient
Spokojenost po vsech strankach.
Prosserová
S panem doktorem jsme celá rodina velice spokojena, kdykoliv za ním příjdu, dokáže mi pomoci, je vstřícný. poradí, pomůže. Vřele doporučuji.