Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Tomáš J.
za mne vynikající a velmi zručný lékař. Po velmi zevrubném popisu obtíží zcela přesně odhadl diagnozu, kterou nám potom CT potvrdilo. Následně provedl operaci menisku a protože jsem byl operován při vědomí, vše mi dopodrobna vysvětlil (kamera a nástroj) na monitoru. Vůbec jsem netušil že dokáže takové věci. 10 dnů po operaci kolene mohu chodit, řídím auto,.. doporučuji
Martina
Pan doktor mně bohužel velice zklamal, potíže zlehčuje, myslí si že když přijde někdo relativně mladý tak simuluje, připomíná mně pana doktora ve filmu vesničko má středisková( když nemůžeš otočit hlavou tak se otáčej celý). Bohužel má i špatné jednání s pacienty a je velice neochotný Vám poradit. Místo aby Vám poradil tak Vás z ordinace raději slušně vyhodí. Takový doktor pro mně není doktor!
Linda B.
mrzí mne že se k němu skoro nelze dostat a je na objednání jen ve čtvrtek jinak jsem půl roku po operaci kolene a je to skoro horší a to mi byly ještě jiným odborníkem předepsány další rehabilitace tak nevim
Jaja
skvely
Ála
Připojuji se k velmi kladnému hodnocení. Pan doktor je skvělý lékař se srdcem a duší přítele.
Jirka Malis
Vyborny doktor a predevsim znalec praxe a snazi se pacientu vyhovet a pomoci navrhnout jim optimalni reseni. Super
Jarda
Z vlastní zkušenosti i z doslechu od známých je to velmi dobrý lékař - odborník s lidským přístupem k pacientům a vzorným vystupováním.
adolf
slušný to člověk.