Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Eva
Panu doktorovi patři obrovské děkuji . Měla jsem úraz U nás v Brandýs nad Labem mne lékař řekl že se mam objednat. Manžel mne zavezl k panu doktorovi Oukde udělal mne vyšetření a měla jsem zlomenou kostrč. Velice mne pomohl . Za to jsem mu velice vděčna. Moc děkuji
nejlepší ortopéd v Praze a širokém okolí, hodně mi pomáhá a dcerku postavil z berlí na nohy během půl hodinky, já mám atrozu 3.stupně a bez něho bych už asi ani nechodila, moc děkuji
tstudotka
Moc hodny pan doktor, vzal i bez objednani a po dukladnem zkoumani urcil diagnozu. Mohu doporucit :)
ana.lentilka
Šla jsem k panu doktorovi s náběhem na zánět achillovky. Pečlivě mě vyšetřil a všechno vysvětlil. Je to důvěryhodný starší lékař, kterého můžu jiným pacientům jenom doporučit. Anna K.
Miluška
U pana doktora jsem se léčila s ramenem. Ohleduplný a velice hodný lékař, vše mi dopodrobna vysvětlil co je příčina mích bolestí. Vzal mě aniž bych byla objednaná, velké díky hodné sestřičce. M. Švábová
arazimova
Tak toto si mi už dlouho nestalo, měla jsem velmi bolestivé zápěstí tak jsem se vydala na polikliniku na Prosek na ortopedii, zaklepala jsem na ordinaci a i když jsem nebyla objednaná tak mě vzali na vyšetření. Pan doktor velice příjemný moc hodný a ohleduplný k mé velké bolesti. Nesmím zapomenout na sestřičku moc hodná a ochotná. Ještě jednou velké díky. Mohu všem vřele pana doktora doporučit.
Jana ARAZIMOVÁ
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze