Vlhká 25, Brno-střed, Brno

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

1 650 Kč

1 800 Kč

2 300 Kč

*http://asadi.cz/*

vzhledem k mé vytíženosti, nestíhám odepisovat na emaily, prosím mě kontaktujte telefonicky.

Jsem psycholog a psychoterapeut Narodil jsem se v Izraeli. Česko se stalo mým domovem v roce 2004. Obor psychologie jsem vystudoval na filozofické fakultě MU v Brně. Miluji svou práci a zároveň mám k ní obrovský respekt. Ve své soukromé praxi věnuji dospělým a mladým dospělým převážně v modalitě Gestalt terapii.

Nabízím individuální a párovou psychoterapii. Je mi vlastní citlivý, respektující a upřímný přístup. Rád s klienty objevuji jejich vlastní cestu k překonání těžkých životních období, seberealizaci, hlubšímu sebepoznání a většímu naplnění ve vztazích. Věřím v sílu terapeutického vztahu, který společně budujeme na lidské i profesní úrovni, stejně tak věřím ve výjimečnost každého z nás.

Práce s lidmi, kteří se ocitli v těžkých situacích mě hluboce naplňuje a motivuje. Vidím v ní obrovský smysl a doufám, že naše společná snaha přinese kýžené plody.

Podrobnější informace o mých předchozích pracovních zkušenostech a vzdělání najdete na:
*http://asadi.cz/*

A kdybyste chtěli o mně dozvědět něco víc:

Individuální terapie/konzultace 1250 Kč
jednorázová konzultace 1650 Kč
Párová terapie/konzultace 1800 Kč
Rodinná terapie/konzultace (více než 2 osoby) 2300 Kč

Těším se na setkání.
Asadi

Umístění: Mgr. Ahmad Asadi - psycholog, psychoterapie individuální psychoterapie

Pana Asadiho jsem vyhledala v době, kdy jsem prožívala těžké životní období. Pomohl mi se z něj dostat a dnes se cítím opět dobře. Oceňuji na něm jeho laskavost a empatii. Nikdy mě nesoudil, čímž si i získal moji důvěru. Současně byl velice upřímný a dokázal správně pojmenovat moje slabé stranky. Chození k němu bylo velice přínosné pro můj další osobnostní rozvoj. Moc mu děkuji

Recenzi píšu zpětně po půl roce, co jsem to v sobě nechala vše, co jsem se dozvěděla na terapiích dozrát. Ahmad byl vždy skvěle naladěný a pokaždé jsem odcházela s nějakou myšlenkou, nad kterou jsem přemýšlela do dalšího sezení.
Ze začátku jsem nevěděla, jak taková terapie chodí, takže jsem se moc neptala. Nicméně, brzy jsem pochopila, že to je hlavně o mně, takže jsem mluvila o všem, co mě napadlo. Narazili jsme na docela dost témat, které byly potřeba řešit. Na terapie jsem chodila od února do července každý týden a stálo to za to.
Terapie byly možny uskutečnit i online, ale osobní návštěva je vždy lepší! Z Ahmada jde krásná energie, často jsem se s ním od srdce zasmála a je výborným podavačem kapesníčků!

F
Umístění: Mgr. Ahmad Asadi - psycholog, psychoterapie partnerská psychoterapie

Podstoupil jsem několik terapeutických sezení u pana Asadiho a vždy jsem byl nadšen. Po minulých zkušenostech s psychology jsem nečekal, že jedno terapeutické sezení mě může posunout o tolik. Při problému vím kam volat :)

Umístění: jiné místo Jiný

S Mgr. Ahmadom sme viedli spoluprácu online asi 7 mesiacov. Za týchto 7 mesiacov som urobil neuveritelný progress vo veľa aspektoch života. Naučil som sa byť na seba milý, rozpoznať lepšie pocity, žiť v prítomnosti a užívať si veci. Niekedy sme z terapie prešli na "coaching" v mojom pracovnom živote, a Pán Ahmad mi dal veľa rád aj mimo terapie.

R
Umístění: Mgr. Ahmad Asadi - psycholog, psychoterapie partnerská psychoterapie

Skvěle vedené terapie. Každé jedno sezení mělo svůj smysl a vždy vedlo k pozitivnímu závěru. Oceňuji přátelský, chápavý a praktický přístup. Z pana Asadiho jde cítit upřímný zájem a snaha pomoci, vždy jsem se u něj cítil příjemně a nebál se mu s čímkoliv svěřit. Je to člověk na správném místě a můžu jej doporučit všemi deseti.

I přes moji negativní (bývalou) zkušenost u psychologa jsem se nedala odradit a na radu blízkého člověka jsem navštívila pana Asadiho. Toto rozhodnutí patří k mým nejlepším. Pan Asadi je nesmírně vnímavý člověk, je to odborník na svém místě. Získáte u něj pocit napojení a zájmu o vás. Jeho práce nezačíná a nekončí jen v přesně stanovený a určený čas naší domluvené schůzky. O problémech přemýšlí i dál a snaží se pomoci - moje vlastní zkušenost, kdy mi pan Asadi volal i mimo náš určený čas a zajímal se co a jak. Získáte blízkého člověka, kterému se s lehkostí svěříte s vašimi strastmi a bolestmi. On je tu pro Vás s cílem pomoci a tento cíl plní.

T

U pana Asadiho se clovek citi velmi prijemne, je to clovek na svem miste. Je velmi empaticky a clovek se pri konverzaci s nim citi uvolnene. Z moji zkusenosti mohu jeho sluzby jen doporucit.

Mgr. Ahmad Asadi

Děkuji Tome. Ať se Vám daří :)

Pan Asadi mi pomohl vyřešit aktuální životní krizi souvisejicí s težkým rozchodem. Při prvním setkání pan Asadi poznal že jsem ve stresu pouze z mé dechové frekvence. Naučil mě speciální dechovou techniku, která mi pomohla zvládat tehdejší vypjatou situaci. Rovněž mi pomohl pochopit mé životní trauma - syndrom záchranáře a jeho vliv na mé neustále
selhávající vztahy se ženami a následnými depresivními stavy z toho vyplývajícími. Jelikož pocházím z dysfunkční rodiny a na základní škole jsem byl vystaven šikaně, jediný okamžik, kdy jsem se cítil šťastný, v bezpečí a milován, byl když jsem byl ve vztahu. Nicméně jsem neustále přitahoval podobný typ žen, které se mnou měly tendenci manipulovat a zneužívat mě. To vždy nakonec vedlo k rozchodu a depresivním stavům. Pan Asadi mi pomohl toto překonat a přenastavit komplikovaný vztah s mou maminkou a vymanit se s tzv. závislých vztahů. Pan Asadi byl čtvrtý psycholog v pořadí, se kterým jsem své problémy řešil. Nicméně první u něhož jsem zaznamenal nějaký efekt. Na rozdíl od ostatních komerčních psychologů neměl problém prodloužit sezení, pokud to dávalo smysl. Tento velice profesionální a osobní přístup, schopnost empatie a fakt, že se neustále sebevzdělává a používá širokou paletu technik, které vedou k analýze a pochopení problému se jen tak nevidí. Pan Asadi mi tedy pomohl překonat poškození z dětství, problém s uznáváním autorit, uvědomit si své špatné i dobré stránky a psychologicky dozrát v muže, což vedlo ke hmatatelnému zlepšení kvality mého života, a to jak v osobní, tak i v pracovní rovině. Závěrem tedy můžu jen říct, že pana Asadiho můžu jednoznačně doporučit, jelikož byl jedinný, který mi dokázal skutečně pomoci a u nějž jsem zaznamenal pozitivní efekt.

Mgr. Ahmad Asadi

Děkuji. Ať se vám daří M.

Umístění: jiné místo Jiný

Chci touto cestou od srdce pochválit a říct že P.Asadi je opravdu člověk na svém místě a dokáže nejen poradit dospělím ale i detem.Dokáže opravdu člověka znovu nastartovat správným směrem a opět se zvednout na nohy a pevně stát a dodat novou sílu bojovat s problemi řešit je a realizovat se správným směrem jaký má být.Opravdu můžu ze své zkušenosti jen doporučit protože jeho přístup a sezení mě pomohlo velmi a nejen mě ale také mojim synům a jsem mu za to velmi vděčná a přeji mu hodně štěstí v tom co dělá protože je za mě TOP 1.Neboj te se jít si za ním pro radu či pomoc opravdu má srdce lidskost a vždy pomůže.Děkuju

Mgr. Ahmad Asadi

Děkuji moc Deniso, Přeji Vám i celé rodině, abyste vždy mohli k sobě najít cestu :)

Umístění: jiné místo Jiný

Pana Asadiho budu hodnotit jako rodič, který zoufale hledal pomocnou ruku v problematickém období dospívání syna. Spolupráce mi především otevřela oči v tom, abych víc rozlišovala, které věci mám řešit, které je třeba upozadit, na čem trvat a co neřešit. Od prvního společného sezení jsem měla dobrý pocit, že se podaří navázat správná vlna a syn bude mít dobrého psychologa, který mu bude nápomocen v komplikovaném období dospívání. A pomůže všem jít správným směrem. Spolupráce mi ukázala i to, že někdy je lepší mlčet a poslouchat. Pevně věřím, že lidský přístup p. Asadiho pomůže i mnoha dalším, kteří to v dnešní komplikované době potřebují. Děkuji za spolupráci.

Děkuji Vám.