Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Hledejte v názorech
Iveta Havlíčková
Schopný pan doktor a stejně tak sestřička. Oba dva jsou moc příjemní a trpěliví. K zubaři se vždy bojím, ale zákrok byl bez bolesti a všechno co dělali mi vysvětlili, takže ke strachu vůbec nebyl důvod :-) . Pan doktor mi opravil několik kazů a domluvili jsme se na 3 implantáty .Mimo jiné je ordinace nově a moderně vybavená. Je vidět, že se pan doktor i sestřička vyznají v tom, co dělají a zubařinou žijí. Velmi doporučuji a děkuji za veškerou péči.
Hanka N.
Přecházela jsem k panu doktorovi protože se moje lékařka odstěhovala do Prahy. Musím říci, že jsem moc mile překvapená a moc ráda, že jsem narazila na tento skvělý tým. Pan doktor úplně super, ošetření bylo rychlé a bez bolesti. Sestřička moc příjemná a milá. Vzali mě přesně na čas a objednací doba byla 3 týdny. Prostředí ordinace i čekárny moc pěkné...
Kamil B.
Po špatných zkušenostech nejlepší zubař :) Přístup,flexibilita, dodržování času objednání vše 100% . Odvedená práce 100% . Jen a jen doporučuji :) Nelituji ani jedné koruny :)
Nejlepší zubař! Vše bezbolestně.i můj syn se díky němu už nebojí zubaře.jako bonus příjemná sestricka a hezké prostředí.doporučují
Kostadinka Sazdoska
Musim taky napsat hodne pozitivni nazor a zkusenost ,diky zubarovi Ahmedovi jsem prestala mit panicky strach ze zubaře a tėšim se k nemu vzdy ,chodim k nemu ted dost casto a dava mi zuby do kupy.Je jemny a sikovny a to hodne i s jakym nadhledem mi trhal zuby jako nikdo.Proste je nejlepsi zubar ,ktereho jsem kdy mela!!!Vrele DOPORUCUJI!!!
Lucie Aramis
Z svych zkusenosti dosavadnich se sposty zubaria radsi je nebudu jmenovat je Pan Abu Baker Ahmed jednicka ve sve profesi,nic jsem necitila a jsem hysterka ,Uklidnil me ,presto ze to zanedbavam me vzdy okamzite pomuze ,jediny doktor odkud jsu opravdu s usmevem...-)
Alena Herdova
Celý život mám problémy se zubama, za ty léta jsem pár zub . lékařů zažila,každý jen na určitou dobu mě zbavili bolestí či ošetřili, a tím to pro ně vždy končilo o přístupu nemluvě,až dá se říct teď když jsem dostala doporučení k p. doktorovi a stala se jeho pacientka jsem spokojená, ochota,přístup a hlavně komunikace lékaře s pacientem ,k tomu i úsměv a můj letitý problém se zubama je vyřešen,všem doporučuji! !!Alena H.
Klárka
Pan doktor je velmi milý člověk, byla jsem na noční pohotovost z neděle na pondělí, mám veliký strach ze zubařů. Pan doktor byl velice milý a trpělivý ačkoliv jsem si za své problémy mohla sama, vše mi vysvětlil a krásně se o mě postaral. Za mě výborný.