Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Vyšetření rtg
Základní vyšetření
Úrazová chirurgie
Veronika B.
Úžasná pani doktorka, veľká odborníčka vo svojom odbore. S pani doktorkou je skvelá komunikácia, odpisuje aj na emaily mimo pracovnú dobu, zaujímajú ju svoji pacienti, je nadšená pre to, čo robí. Všetko vysvetlí a vieme, že naša dcéra je v dobrých rukách. Oceňujem takisto spoluprácu s fyzioterapeutkou. K pani doktorke sme sa dostali po tom, ako sa nám nezdala liečba PEC v Žiline a sme radi, že sa tak stalo a verím, že dcérka bude mať vďaka pani doktorke nohu v poriadku.
Veronika C.
Paní doktorka se specializuje na léčbu dětské nohy (PEC, metatarsus adductus a další vady včetně vzácných). Ve svém oboru je expert. Je velmi zručná. Komunikuje aktivně, je možnost také on-line konzultací. Svým milým přístupem, šikovností a odborností patří k nejlepším lékařům, jaké si lze představit.
Lucie
S dcerkou jsme docházeli na fyzioterapii, kde nám doporučili odbornější vyšetření nožiček u specialisty, a to paní doktorky Adamové. Sice jsme si za paní doktorkou museli dojet z Ostravy do Brna, ale v žádném případě dlouhé cesty nelitujeme. Paní doktorka byla velmi milá, kamarádská k naší dcerce, které paní doktorka nakonec nožičky kvůli vadě zasádrovala a i přes naše obavy, jak to dcerka bude snášet, jsme odjížděli s velkou úlevou a dcerka už se těší na příští návštěvu u paní doktorky, což se nám zatím ještě nikdy nestalo. Léčbu sice ještě nemáme kompletně za sebou, ale už teď věříme, že jsme udělali moc dobře.
Natália
Pani Doktorka je odborníčka liečili sme sa na Slovensku ale chvála B9hu sme natrafili na ňu a ona nám otvorila oči. Aj keď ešte máme s malim pred nami veľký kus cesty ale je to na tej správnej ceste a ďakujeme Práve dnes Pani Doktorke ze nás synček Radko urobil prvé kroky vďaka nej . A ze je to doktorka ktorá naozaj lieči svojich pacientov a záleží jej na nich. Ďakujeme za všetko.
MM
Na paní doktorku Adamovou jsme náhodně narazili při screeningovém vyšetření kyčlí našeho miminka na Poliklinice v Bílém Domě. Byla velmi milá k dětem a vyšetření proběhlo rychle. Ochotně odpovídala na dotazy. Snažila se i o navázání kontaktu se starší dcerkou a v ordinaci panovala přátelská atmosféra. Paní doktorku rozhodně doporučuji. Děkujeme.
Žaneta Juřicová
Paní doktorka byla první, kdo synovi pomohl...jedny sádry máme za sebou, teď nás čeká zákrok plus další sádry a děkuju, že jsme na ni narazili. Věřím, že syn (i když je to s ním někdy těžké, špatně to snáší) bude jednou krásně a rovně běhat děkuji
Monika Balková
K pani doktorke sme sa dostali na konzultáciu v 07/2024, potrebovali sme druhý názor lekára na diagnózu PEC (pravá nožička), keďže liečba v Bratislava na NUDCH sa mi nepozdávala. Pani doktorka všetko vysvetlila, pozrela aj vyrobené ortézy (boli úplne nevyhovujúce) a nakoniec sme sa rozhodli začať liečbu pes equinovarus u nej aj keď to znamenalo, že dcérka bude musieť opäť mať zasadrovanú nôžku a teda ideme od znova s liečbou. Prístup ľudský, nemala som pocit, že ju zdržujeme a chce nás rýchlo vybaviť tak ako na SVK. Podľa skúseností aj iných pacientov vieme,že sme sa rozhodli správne.
Sandra Nováková
Paní doktorku Adamovou jsme navštívili po několika návštěvách jiných lékařů, kteří nám chtěli nožičky našeho 3 měsíce starého miminka zasádrovat, nebo “lépe” - vyhrožovali operací. Díky, že existují lidé, jako je paní doktorka, kteří mají otevřenou hlavu k novým metodám, vzdělávají se ve svém oboru a léčí bez drastických metod minulého století. S touto neskutečně milou lékařkou v léčbě úspěšně pokračujeme a blížíme se k cíli.:) Mohu jen doporučit.
V. Žitková
K paní doktorce jsme byli přiřazení hned po narození syna po kontrole kyčlí kvůli diagnóze PEC. Paní doktorka nám vše velmi pečlivě vysvětlila a doporučila podpůrnou skupinu pro rodiče se stejnou diagnózou. Od sáder, po dlahy naprosto špičkový přístup paní doktorky je opravdu na 5*. Nad rámec je paní doktorka i mimo pracovní dobu ochotná konzultovat po e-mailu, což jsme velmi ocenili hlavně v období sádrování. S paní doktorkou se teď už tak často vídat nebudeme, protože už máme dlahy, a to nás stejně tak mrzí jako těší, protože paní doktorka je velmi hodný člověk na správném místě.
Vašinova Veronika
Paní doktorka je opravdu člověk na svém místě, jsme rádi že jsme k ní mohli přejít na léčbu, řekla bych,že nám věnovala až nadstandardní péči i když nemusela,vše vysvětlila nad rámec možnosti i když jsme se zeptali vše krásně vysvětlila poradila, paní doktorka je skvělý hodný člověk na svém místě, dela pro pacienty co je v jejích silách takových je opravdu už velice málo od sádrování až po dlahy skvělá práce jsme opravdu rádi že se můžeme léčit u ní ,dobrý přístup k pacientům, jde vidět že svojí práci dělá ráda.Paní doktorku doporučuju .
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Syn nar.8.8.2022 vyšetření kycli-
Sono Ib I, DI.dx.epi.sine
Trminky režim23h/d
Váš nazor? Jsou trminky nutne?
Dobrý deň, mohli by ste prosím tu spravu od ortopeda vyfotit? Z toho ,čo ste napísal/-a, to nie je úplne jasné. Rada Vám poradím.
Dnes jsem se uhodila hranou dveří přímo do čéšky. I přes zaledování pozoruji mírný otok, ale především stále poměrně velkou bolestivost. Pořád se na nohu nepostavím. Je nutné navštívit lékaře, nebo je to s největší pravděpodobností naražené a přejde to samo? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, na toto neexistuje správna odpoveď. Ak sa potize nezmiernuju ani po zaledovani a zvednuti koncetiny, je návšteva lekára nutná.
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně