Ortoped Více

Klinické vyšetření

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedické konzultace

Úžasná pani doktorka, veľká odborníčka vo svojom odbore. S pani doktorkou je skvelá komunikácia, odpisuje aj na emaily mimo pracovnú dobu, zaujímajú ju svoji pacienti, je nadšená pre to, čo robí. Všetko vysvetlí a vieme, že naša dcéra je v dobrých rukách. Oceňujem takisto spoluprácu s fyzioterapeutkou. K pani doktorke sme sa dostali po tom, ako sa nám nezdala liečba PEC v Žiline a sme radi, že sa tak stalo a verím, že dcérka bude mať vďaka pani doktorke nohu v poriadku.

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedické konzultace

Paní doktorka se specializuje na léčbu dětské nohy (PEC, metatarsus adductus a další vady včetně vzácných). Ve svém oboru je expert. Je velmi zručná. Komunikuje aktivně, je možnost také on-line konzultací. Svým milým přístupem, šikovností a odborností patří k nejlepším lékařům, jaké si lze představit.

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedická chirurgie

S dcerkou jsme docházeli na fyzioterapii, kde nám doporučili odbornější vyšetření nožiček u specialisty, a to paní doktorky Adamové. Sice jsme si za paní doktorkou museli dojet z Ostravy do Brna, ale v žádném případě dlouhé cesty nelitujeme. Paní doktorka byla velmi milá, kamarádská k naší dcerce, které paní doktorka nakonec nožičky kvůli vadě zasádrovala a i přes naše obavy, jak to dcerka bude snášet, jsme odjížděli s velkou úlevou a dcerka už se těší na příští návštěvu u paní doktorky, což se nám zatím ještě nikdy nestalo. Léčbu sice ještě nemáme kompletně za sebou, ale už teď věříme, že jsme udělali moc dobře.

N
Umístění: Detská nemocnice, Brno Běžný termín

Pani Doktorka je odborníčka liečili sme sa na Slovensku ale chvála B9hu sme natrafili na ňu a ona nám otvorila oči. Aj keď ešte máme s malim pred nami veľký kus cesty ale je to na tej správnej ceste a ďakujeme Práve dnes Pani Doktorke ze nás synček Radko urobil prvé kroky vďaka nej . A ze je to doktorka ktorá naozaj lieči svojich pacientov a záleží jej na nich. Ďakujeme za všetko.

Umístění: Detská nemocnice, Brno vyšetření pohybového aparátu

Na paní doktorku Adamovou jsme náhodně narazili při screeningovém vyšetření kyčlí našeho miminka na Poliklinice v Bílém Domě. Byla velmi milá k dětem a vyšetření proběhlo rychle. Ochotně odpovídala na dotazy. Snažila se i o navázání kontaktu se starší dcerkou a v ordinaci panovala přátelská atmosféra. Paní doktorku rozhodně doporučuji. Děkujeme.

Ž
Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedické konzultace

Paní doktorka byla první, kdo synovi pomohl...jedny sádry máme za sebou, teď nás čeká zákrok plus další sádry a děkuju, že jsme na ni narazili. Věřím, že syn (i když je to s ním někdy těžké, špatně to snáší) bude jednou krásně a rovně běhat děkuji

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedické konzultace

K pani doktorke sme sa dostali na konzultáciu v 07/2024, potrebovali sme druhý názor lekára na diagnózu PEC (pravá nožička), keďže liečba v Bratislava na NUDCH sa mi nepozdávala. Pani doktorka všetko vysvetlila, pozrela aj vyrobené ortézy (boli úplne nevyhovujúce) a nakoniec sme sa rozhodli začať liečbu pes equinovarus u nej aj keď to znamenalo, že dcérka bude musieť opäť mať zasadrovanú nôžku a teda ideme od znova s liečbou. Prístup ľudský, nemala som pocit, že ju zdržujeme a chce nás rýchlo vybaviť tak ako na SVK. Podľa skúseností aj iných pacientov vieme,že sme sa rozhodli správne.

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedické konzultace

Paní doktorku Adamovou jsme navštívili po několika návštěvách jiných lékařů, kteří nám chtěli nožičky našeho 3 měsíce starého miminka zasádrovat, nebo “lépe” - vyhrožovali operací. Díky, že existují lidé, jako je paní doktorka, kteří mají otevřenou hlavu k novým metodám, vzdělávají se ve svém oboru a léčí bez drastických metod minulého století. S touto neskutečně milou lékařkou v léčbě úspěšně pokračujeme a blížíme se k cíli.:) Mohu jen doporučit.

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedické konzultace

K paní doktorce jsme byli přiřazení hned po narození syna po kontrole kyčlí kvůli diagnóze PEC. Paní doktorka nám vše velmi pečlivě vysvětlila a doporučila podpůrnou skupinu pro rodiče se stejnou diagnózou. Od sáder, po dlahy naprosto špičkový přístup paní doktorky je opravdu na 5*. Nad rámec je paní doktorka i mimo pracovní dobu ochotná konzultovat po e-mailu, což jsme velmi ocenili hlavně v období sádrování. S paní doktorkou se teď už tak často vídat nebudeme, protože už máme dlahy, a to nás stejně tak mrzí jako těší, protože paní doktorka je velmi hodný člověk na správném místě.

Umístění: Detská nemocnice, Brno ortopedická chirurgie

Paní doktorka je opravdu člověk na svém místě, jsme rádi že jsme k ní mohli přejít na léčbu, řekla bych,že nám věnovala až nadstandardní péči i když nemusela,vše vysvětlila nad rámec možnosti i když jsme se zeptali vše krásně vysvětlila poradila, paní doktorka je skvělý hodný člověk na svém místě, dela pro pacienty co je v jejích silách takových je opravdu už velice málo od sádrování až po dlahy skvělá práce jsme opravdu rádi že se můžeme léčit u ní ,dobrý přístup k pacientům, jde vidět že svojí práci dělá ráda.Paní doktorku doporučuju .

Odpovědi

4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Syn nar.8.8.2022 vyšetření kycli-
Sono Ib I, DI.dx.epi.sine
Trminky režim23h/d
Váš nazor? Jsou trminky nutne?

Dobrý deň, mohli by ste prosím tu spravu od ortopeda vyfotit? Z toho ,čo ste napísal/-a, to nie je úplne jasné. Rada Vám poradím.

MUDr. Agnes Adamová (Gabúľová)

Dnes jsem se uhodila hranou dveří přímo do čéšky. I přes zaledování pozoruji mírný otok, ale především stále poměrně velkou bolestivost. Pořád se na nohu nepostavím. Je nutné navštívit lékaře, nebo je to s největší pravděpodobností naražené a přejde to samo? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, na toto neexistuje správna odpoveď. Ak sa potize nezmiernuju ani po zaledovani a zvednuti koncetiny, je návšteva lekára nutná.

Prohlížet všechny odpovědi