Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Chřipka
Homeopatie
Očkování
Preventivní prohlídky
Psychosomatické konzultace
Ordinace praktické lékařky
Moje práce je postavena na osobním přístupu k lidem. Respektuji individuální nastavení a potřeby pacientů.
Vztah mezi tělem, emocemi a duševními procesy člověka mě vždy fascinoval, proto jsem se souběžně s medicínským vzděláním věnovala také dlouhodobým výcvikům a poté i v menší míře práci v psychoterapii a psychosomatice. To mne ovlivňuje i v ordinaci. O pacienty se zajímám v širších životních souvislostech, pokud o to samozřejmě stojí.
Dlouhodobě zkoumám také vliv spirituality na zdraví.
Monika Š.
Je prostě nejlepší, empatická a vždy pomůže. Jsem vděčná, že mám tak chápavou a milou doktorku. Pomáhá jak při nemocech, tak i psychicky podpoří a moc ji za to děkuji. Moc doporučuji! ;)
Kateřina Havránková
Paní doktorka je mimořádně empatická, pečlivá a profesionální. Byla jsem u ní již dvakrát s různými zdravotními problémy. Po konzultaci jsem odcházela klidnější. Všechno mi vysvětlila, měla jsem pocit opravdového lidského zájmu. Poslala mě na několik vyšetření, akceptovala i mé zkušenosti s alternativními přístupy k léčbě, podpořila mě v hledání takového způsobu léčby, který mi vyhovoval. Mám k ní plnou důvěru.
Lucie Cuchalova
Jmenuji se Lucie a je mi 40 let. 10 let jsem se potýkala s neplodností a neúspěšnými pokusy o umělé oplodnění, což je pro každou ženu nesdělitelně těžké. Před rokem a půl jsme byli zařazeni do dárcovského programu (oocytů) a ve stejnou dobu, kdy mi byla nalezena dárkyně, jsem se potýkala s odchodem z vědecké pozice kvůli mobbingu na pracovišti. Úspěšnost otěhotnění obecně závisí na psychické pohodě a v této nelehké chvíli jsem se dozvědělo o paní doktorce, jako o odbornici na psychosomatiku. Pomohla mi a provedla mne celou situací. Přestože jsem díky doznívajícímu stresu první miminko potratila, tak jen díky její laskavé péčí a čínské medicíně jsem dnes v 38. týdnu očekávajíc chlapečka. K paní doktorce jsem se okamžitě přeregistrovala a přijala ji jako svou praktickou lékařku, protože i zde se, s pomocí báječné zdravotní sestry, s neskonale laskavou péčí a trpělivostí stará o své pacienty. Ráda za ní dojíždím do Měcholup ze Žižkova, kde o praktické lékaře není nouze. Vřele všem doporučuji, protože zdraví tělesné i duševní je to nejcennější, co máme a kvalitní lékař je k nezaplacení.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze