Konzervativní stomatologie, fixní protetika, kosmetická stomatologie, dětská stomatologie.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 2 Více
Definitivní endodoncie • Od 1 000 Kč
Definitivní čištění kanálku (1 kořen) od • Od 1 000 Kč
Dentální hygiena (60 min.) • Od 1 000 Kč +8 Více
Implantologická konzultace 30 min od • Od 500 Kč
Korunka na implantát od • Od 110 001 Kč
Lepení kamínku na zub • Od 500 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Definitivní endodoncie
Definitivní čištění kanálku (1 kořen) od
Ordinace
Dentální hygiena (60 min.)
Implantologická konzultace 30 min od
Od 4 500 Kč
Zhotovení korunky / fasety - celokeramika od
Od 7 000 Kč
A.K.
Pan doktor je úžasný, zachránil mi půlku úst. Bohužel jsem byla bez informování vyřazena z evidence, protože jsem během covidových dvou let do ordinace nechodila. Dozvěděla jsem se to náhodou, když jsem se chtěla objednat.
Jiráková K.
Velmi milý a neskutečně šikovný pan doktor i sestřička! Moderně zařízená ordinace, ošetření je vždy rychlé, bezbolestné a provedené na jedničku. Jsem moc ráda, že si mě pak doktor vzal do péče, dal mi zuby do kupy! :)
Miroslav Průžek
Pan doktor je výborný zubař s nově zařízenou ordinací na úrovni.Ošetření je vždy precizní a profesionální.Má velmi příjemné chování a vystupování(i sestřička).Jsem rád že patřím mezi jeho pacienty.Průžek
Dana Nalevkova
Super!!! Pan doktor je milý, pečlivý, má špičkové vybavení. Vše vysvětlí, další postup konzultuje podle finančních možností. 1. návštěva - vstupní prohlídka, panoramatický rentgen, několik snímků mezizubních prostor, lokální anestezie, trhání - zubu...vše na pojišťovnu. Domluvení dalšího postupu a stanovení termínu příští návštěvy. A k tomu ještě pochvala za čištění zubů. Je mu jen 35 let, takže vám "vydrží"...???? Převádím k panu doktorovi celou rodinu a doporučuji všem známým.
Michal Rendla
Velmi dobry, peclivy zubar. Mohu jen doporucit. Mel jsem vice zubaru. Tento zubar se mi zda byt zatim nejlepsi ze vsech!
Drahoslava Hamrlová
Pan doktor mě ošetřil na pohotovosti ve Spálené.
Bolest zubu mě chytla na dovolené, kde jsem se dopovala ibalginem (400). Po návratu, po čtyřech dnech, mi nezabral ani ibalgin 600. Už jsem nemohla skoro ani mluvit, jak to bolelo (pulpitis acuta).
V čekárně jsem byla cca hodinu a to bylo předemnou pět lidí.
Pan doktor mě ošetřil rychle a bezbolestně. Jediné, co bolelo, když zkoušel zuby a na ten bolavý poklepal. Než něco provedl, o všem mě informoval. Vícekrát se mě ptal, jestli mě to nebolí.
Jsem ráda, že jsem tam narazila na tohoto pana doktora.
Ostatní návštěvníci pohotovosti, v čekárně držící se za tváře, odcházeli z ordinace s úsměvem. Já samozřejmě taky.
Hatem
Pan doktor je velice příjemný,ochotný,pečlivý a skutečný profesionál. milá sestřička...celkový dojem
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze