Odhadovaná doba odpovědi:

Jsme nové neuro-terapeutické centrum v Praze. Naší hlavní specializací jsou intenzivní terapie pro dětské pacienty. Kromě nich však nabízíme také ambulantní fyzioterapii jak pro děti i dospělé, vývojovou poradnu a vzdělávací kurzy.

Před tím, než jsem založila Cortex Neuro Centre, vystudovala jsem obor Fyzioterapie na Západočeské univerzitě v Plzni. Za sebou mám také studium pedagogiky pro pedagogy volného času, kdy jsem vedla kurzy zdravotně kompenzačního cvičení pro děti.

Praxi jsem získala už během studia převážně v pražských a plzeňských nemocnicích, například: ve FN v Motole, dětském a neonatologickém oddělení plzeňské fakultní nemocnice, ale také v rehabilitačním ústavu v Hrabyni, Rehabilitační klinice na pražských Malvazinkách nebo v Lázních Teplice v Čechách v dětské léčebně. Zkušenosti mám také se sportovci - například s fotbalisty FC Viktorie Plzeň nebo u házenkářské reprezentace dorostenek. Poslední roky jsme působila jako vedoucí fyzioterapeut na soukromé neurorehabilitační klinice v Praze.

Cvičení

Diagnostické vyšetření

Fyzioterapeutická konzultace

Fyzioterapeutické konzultace

Fyzioterapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Bc. Adéla Bittnerová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor