Ahoj, jsem Adam a fyzioterapií se zabývám 10 let. Vím, jak těžké je žít s bolestí a jak je obtížné najít profesionála, který opravdu pomůže. To je důvod, proč jsem se svou praxí začal. Chci pomáhat lidem. Jsem zastáncem neurologické manuální terapie P-DTR, která pomáhá převážně s pohybovým aparátem, ale dokáže pomoci i s žaludkem, střevy, hormonálními či psychickými disfunkcemi.
Práce mě nejen baví, ale zároveň ji vnímám jako životní poslání. Hnací silou jsou pro mne pozitivní odezvy klientů, kterým pomáhám od bolesti a tím se tak mění jejich životy k lepšímu. Motivuje mě nadšení pacientů, kteří prošli pod rukama vícero odborníků, a ulevilo se jim až po aplikaci mých holistických metod.
Již na střední škole mě fascinovala komplexnost lidského těla a proto jsem se rozhodl absolvovat kurz trenéra fitness. Toužil jsem však po hlubším poznání a proto jsem se vydal na dráhu fyzioterapie. Po dokončení studia jsem pracoval v soukromých i státních rehabilitačních zařízeních. Za tyto zkušenosti jsem vděčný, ale založení vlastního studia vnímám jako jedno z nejlepších rozhodnutí, neboť mohu efektivněji pracovat s každým jednotlivým klientem. V současné době sídlím v útulném, moderně vybaveném studiu na Praze 7.
Je pro mne podstatné se neustále vzdělávat a tím posouvat možnosti terapie. Účastním se pravidelně přednášek a workshopů. A naopak jsem často zván jako přednášející. Mé interaktivní semináře byly k vidění například v jógových studiích či na víkendových retreatech.
Díky tomu jsem měl možnost pracovat s předními jógovými a pohybovými lektory, což významně ovlivnilo můj styl práce.
Kromě fyzioterapie, komunikace s lidmi a hledání příčin jejich problémů, mě těší pobyt v přírodě za jakéhokoliv počasí, zdravé a kvalitní jídlo, cvičení jógy a brazilské jiu jitsu.
Budu se těšit na Vaši návštěvu,
Adam Severa

Fyzioterapie Adam Severa
Dobrovského 1303/13, Praha 7, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost, Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami, + 1 Více

Fyzioterapie • 2 200 Kč

Fyzioterapie

2 200 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Velmi oceňuji lidský přístup, odbornost, opravdovou snahu pomoci, již po první návštěvě cítím znatelnou úlevu od bolesti. Moc děkuji.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

včasný termín, pečlivost, příjemné prostředí, slušnost

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Profesionální a komplexní přístup. Oceňuji nejen odborné znalosti pana Severy, ale i ochotu aktivně naslouchat a přizpůsobit fyzioterapii mým potřebám. Příjemné a přátelské prostředí jen umocňuje celkově pozitivní zážitek. Určitě doporučuji.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Skvělý přístup, velmi příjemné prostředí. Už mám další termín.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Komplexni pristup, vstricnost, maximalni spokojenost.

F
Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Super, přátelský přístup a zároveň profi. Bezva zajímavé metody, které neumím řada fyzioterapeutů.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

K Adamovi jsem zašel po doporučení od kluků z gymu. Několik měsíců mě trápilo pochroumané levé tříslo z tréninku BJJ. Adam na to použil nějaké svoje spešl metody a hned přišel na to, kde je jádro problému. Všechno do detailu vysvětlil, ukázal mi, jak to rozhýbat a já pak už jenom každý den poctivě dělal, co mi řekl. Teď jsem na plné hybnosti a můžu zase trénovat, jako předtím. Za to mu patří obrovské díky! Pro ty z vás, kdo váháte..Nebojte se jeho neortodoxního přístupu, ani vyšší ceny. Adam ví, co dělá a fakt to funguje! Mě stačily dvě návštěvy na zaléčení bolesti, která se táhla 6 měsíců.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

První fyzio, které má smysl. Opravdu pomáhá. Po každé návštěvě je vidět rozdíl. Doporučuji všem.

Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Spokojenost. Empatie, vše ochotně vysvětlí. Profesionalita.

B
Umístění: Fyzioterapie Adam Severa fyzioterapie

Bylo vše super. Vše vysvětlil a řekl mi doporučení.