Zobrazit ostatní profily proktologů v okolíCeník
pavel.kotlar
Pan doktor je profík a má lidský přístup! Vřele doporučuji všem kdo se bál jako já... Pavel z Pardubic
Věra
Na to, že celý život lidem kouká do ....... je to výborný lékař s ještě lepším přístupem. Odcházela jsem s úsměvem, ač jsem měla potíže.
Roman B.
Do ordinace MUDR. Adama jsem vstupoval s velkým strachem. Vše mi bylo ještě před vyšetřením srozumitelně popsáno a vysvětleno. Vyšetření j následný zákrok jsem absolvoval v klidu a z ordinace jsem odcházel v pohodě. Na následnou kontrolu už půjdu daleko klidnější. Jsem velmi spokojen s lidským přístupem pana doktora a přál bych si vždy potkávat jen takové lékaře jako je on sám.
byla jsem po operaci konecniku velmi spokojena bettt michalkova
Ačkoliv je vyšetření u proktologa nedůstojné, pan doktor je velmi milý, vše umí dobře popsat i vystvětlit, po jeho zákroku jsem v uvozovkách odcházela s úsměvěm na tváři. Na další konrolu už tedy půjdu bez stresu.
Dobrý den, byla jsem pacientkou MUDr. Adama a s jeho léčbou jsem velmi, velmi spokojená.
Bambini Di Praga
Děkujeme za navrácení do původního stavu po zásahu mistra Kulínského
Upravit nebo spravovat profilProktologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Proktologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Proktologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze