Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Zuzana
Pan doktor je velice hodný , empatický , pečlivý a profesionální. Občas mám na gynekologii takový zvláštní stud. Ale před panem doktorem jsem se cítila klidně. Škoda , že nemá vlastní ordinaci. Hled bych k němu chodila na prevenci. :)
Christine
Pan doktor mě vyšetřoval při sílícím krvácení v 9tt.. bohužel mi zjistil zamlklý potrat. Ihned mě hospitalizoval (v 9 hodin večer) a druhý den v 9:30 jsem již byla na sále. Vše proběhlo naprosto v pořádku a bez komplikací, lékař byl velice milý a vstřícný. Od vizity mě propustil do 10min, žádné zbytečné prodlevy ani čekání, nic nepodcení ani zbytečně nezveličuje. Je výborný.
lamila
Byla jsem hospitalizována v květnu a ošetřoval mě pan doktor Urbánek. Velmi pěkný přístup. Vše srozumitelně vysvětlil. Byla jsem v Kladenské nemocnici hospitalizována poprvé a s přístupem pana doktora a sestřiček jsem byla velice spokojená.
AaBbCc11
Souhlasím s příjemným přístupem k pacientkám. Byla jsem v srpnu hospitalizována po gynekologické operaci a osobně jsem poznala jeho profesionální a zároveň lidský přístup.
vr
Vřele doporučuji. Velmi hezký přístup, žádné zbytečně prodlevy s vyřizováním dokumentů. Pokud není nutné, tak dává přednost nezasahování do těla. Léčil mi samovolný potrat v 7tt.vr.