MUDr. Petr Kahánek

Zubař Více

Kontaktní údaje

Lékařský dům Hlinky
Hlinky 122, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Lékařský dům Hlinky • Jiný

Pan doktor i sestřička jsou velmi vstřícní a profesionální. Nechala jsem si zde udělat dvě korunky a jsem opravdu velmi spokojena jak s kvalitně provedenou prací, tak s příjemným lidským přístupem. Vděčná jsem také za obrovskou flexibilitu jak ordinace p. doktora, tak laboratoře, vzhledem k tomu, že jsem v Čechách pobývala jen krátký čas. Ordinaci pana doktora Kahánka mohu jenom doporučit.

T
Umístění: Lékařský dům Hlinky • Jiný

Chodim k nemu uz 20 let a jsem naprosto nadseny. Vynikajici clovek a odbornik. Na kazdou navstevu se tesim. Lidsky i profesne TOP!

Pan doktor Kahánek je opravdu neuvěřitelný zubař, vše co je zde napsáno opravdu sedí. Už jsem také těch zubařů poznala hodně, takže můžu srovnávat. Jsem z Prahy a rozhodně už budu jezdit jen za doktorem Kahánkem. Moc mu děkuji za jeho milý přístup i za krásné nové zuby. Díky němu jsem opravdu nový člověk. Jana

Pan doktor je jednička

Š

Díky MUDr. Kahánkovi skončilo po 3 letech mé trápení se zuby. Ochota, profesionalita a vždy dobrá nálada v ordinaci vyvážilo to, že jsem za panem doktorem Kahánkem jezdila z Prahy, jsem šťastná, že si mě ponechal v péči. Nejlepší můj stomatolog.
pacientka Květa z Prahy

Velice dobrý a navíc i moc hezký pan zubař - člověk se na prohlídku vysloveně těší!

Výborný stomatolog, vše vysvětlí poradí,zatím jsem se s takovým profesionálním chováním nesetkala.Bohužel s mojí souasnou paní zubařkou se nedá srovnat! Ikdyž cestu mám do Brna celkem dlouho, i přesto se zeptám zda pan Kahánek nepřibírá nové pacienty?Děkuji

F

Aj naša rodina patrí k pánu doktorovi už dlhé roky a moc si jeho prácu i prístup vážime!! Ďakujeme za profesionálny a ľudský prístup!!

Je výborne,zodpovědnej,ohleduplnej a hlavně umí.

Pan doktor Kahánek je nejlepší stomatolog,jakého jsem kdy navštívil.A to jsem jich navštívil spoustu a to i pohotovostně.
Konkrétně mi dělal 2 můstky,spoustu plomb a několik vyléčených zánětů k mé maximální spokojenosti.
Jsem v jeho "péči" několik let a péče to opravdu je v tom nejlepším slova smyslu.
Pan doktor je velmi ochotný,milý,velmi profesionální!Vše vysvětlí a navíc z něj vyzařuje taková pohoda na pacienta,že to snad ani není možné...
Měli by se od něj učit jiní lékaři,jak zacházet s pacienty a chovat se k nim!
Jsem velmi rád,že se o mě stará takovým způsobem,že návštěva "zubaře" pro mě není utrpením,ale příjemnou událostí,za což mu moc děkuji.
S pozdravem v.r. Bulín Jan,Hodonice.